Heinner HCD-V804B

Ce ar fi daca ar exista un dispozitiv care s-ar ocupa de uscarea instanta a rufelor tale? De fapt, stai! Exista deja si se numeste, simplu si eficient, uscator de rufe. Din punct de vedere al designului, acesta este asemanator cu o masina de spalat rufe. Insa, atunci cand vine vorba de eficienta, el se ocupa de uscarea hainelor, intr-un timp foarte scurt, fara a afecta tesaturile. Iar daca va aflati in cautarea unui model bun, o sugestie este uscatorul de rufe Heinner HCD-V804B. (cea mai buna oferta AICI)

Heinner HCD-V804B

Despre Heinner HCD-V804B

Heinner HCD-V804B functioneaza pe baza de condensare si are o capacite de uscare simultana a 8 kg de rufe. Acest lucru il face suficient de incapator pentru o intreaga familie, fiind in acelasi timp o sugestie buna pentru parintii cu copii mici, ale caror haine se murdaresc foarte usor si au nevoie de spalare frecventa. Iar pentru a nu astepta foarte mult ca hainele sa fie gata de purtat din nou, uscatorul de rufe Heinner HCD-V804B se dovedeste remediul cel mai bun.

Heinner HCD-V804B
Uscator de rufe cu condensare Heinner HCD-V804B, 8 kg, 15 Programe, Display LED, Baby Care, Clasa B, Alb

Si iata ce ofera mai precis acest produs.

Despre Heinner HCD-V804B

Uscator de rufe cu condensare Heinner HCD-V804B – cand alegi un uscator de rufe bun, arata cam asa

Citeste si despre Candy CVFT G374TMH-S

Cand vorbim despre uscatorul Heinner HCD-V804B, vorbim despre un produs care vine cu o capacitate foarte generoasa: 8 kg de rufe care pot fi uscate simultan. Pe langa asta, el este suficient de incapator chiar si pentru paturi, lenjerii de pat sau unele pulovere ceva mai voluminoase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Din punct de vedere al programelor, acest model are in dotare foarte multe. Printre acestea se numara un program special numit Baby Care care acorda o atentie deosebit tesaturilor din hainele bebelusilor, astfel incat acestea sa nu devina foarte uscate si sa nu afecteze in vreun fel pielea sensibila a micutilor. Stiti foarte bine cat de usor se poate irita aceasta.

Uscatorul de rufe Heinner HCD-V804B inseamna si un senzor de umiditate bun, care detecteaza rapid cat de umede sunt rufele respective, astfel incat sa dozeze timpul de uscare. Pe langa asta, nu exista riscul ca rufele sa fie suprauscate, deoarece temperatura este bine setata, in conformitate cu tesaturile lor. Procesul de uscare se realizeaza atent, pentru a nu aparea cute deranjante.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA CVST G382DM

Produsul Heinner HCD-V804B este recunoscut si pentru faptul ca ele ofera flexibilitatea utilizatorului, permitandu-i o pornire intarziata, fiex atunci cand el are nevoie ca rufele respective sa fie uscate.

Un dezavantaj ala acestui uscator consta in faptul ca el nu este foarte economic. Iar asta din cauza faptului ca face parte din clasa de eficienta energetica B. Aceasta clasa are un consum mai mare decat cele care fac parte din clasa A+ sau A++, ceea ce s-ar putea cunoaste in facturile utilizatorului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Consumul mai ridicat al uscatorului este si principalul motiv pentru care ele are un pret mai mic decat alte modele de pe piata. Va recomandam sa investiti intr-un astfel de produs, daca nu intentionati sa-l folositi zilnic. Folosit o data sau de doua ori pe saptamana, nu va va afecta din punct de vedere al consumului. Insa, folosit mai des, uscatorul va determina modificari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply