LG F4DV710S1E

LG F4DV710S1E este genul de masina de spalat care se adreseaza celor care vor ceva diferit. Diferit din punct de vedere al consumului, dar si al tehnologie de care da dovada. Asadar, vorbim despre un produs inovator, cu adevarat inteligent. Si haideti sa vedem si de ce. (vezi disponibilitatea)

LG F4DV710S1E

Despre LG F4DV710S1E

LG F4DV710S1E are un design simplu, clasic, o combinatie intre negru si alb. Nu iese prea mult in evidenta, insa este genul de produs care uimeste prin caracteristici. De exemplu, capacitatea cuvei sala este foarte buna. Vorbim despre generozitatea de a spala simultan pana la 10,5 kg de rufe. Si da, este genul de masina de spalat ideala pentru familiile mai marisoare. Singura conditie este ca programul de spalare sa fie adecvat numarului de kilograme.

LG F4DV710S1E
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV710S1E, Spalare 10.5 kg, Uscare 7 kg, 1400 rpm, Clasa A, Inverter Direct Drive, TurboWash 39', Spa,Steam, Smart Diagnosis, WiFi, Alb

Numarul de rotatii este si el impresionant: 1400 rpm. Este un numar care duce la o stoarcere foarte buna a rufelor, fiind vorba, in acelasi timp, despre un produs care are grija de tesaturi. Ba mai mult, masina de spalat este dotata cu o functie speciala marca LG care isi da seama cat de sensibile sunt rufele si cat de mare este incarcatura, astfel incat sa poata adapta intensitatea programului ales pentru spalare. Inteligent, nu?

Despre LG F4DV710S1E

Masina de spalat rufe LG F4DV710S1E – O masina peste media dispozitivelor dintr-o locuinta

Citeste si despre Miele TDB230WP

LG F4DV710S1E se remarca prin tehnologia cu aburi, o dotare pe care nu o au toate masinile de spalat rufe. Mai precis, aceasta are rol in igienizarea hainelor si cu atat mai mult lenjeriilor de pat si prosoapelor. Astfel, aceasta reprezinta o dotare aparte a masinii de spalat rufe, care ajuta la prevenirea bacteriilor, mirosurilor neplacut si implicit a bolilor care pot fi contractate prin haine murdare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cei care se bucura cel mai tare de aceasta dotare inteligenta a masinii de spalat rufe sunt parintii, adica cei care au grija de hainele celor mici. Si cei care poarta haine din materiale care se sifoneaza usor, precum camasile sunt avantajati de dotarea cu abur a masinii de spalat LG F4DV710S1E deoarece aceasta duce la eliminarea cutelor si a dungilor deranjante. Ba mai mult, tehnologia pe baza de abur elimina pana la 99,9 % dintre bacterii si acarinenii care provoaca dificultati de respiratie.

La toate acestea se adauga si tehnologia AI DD, specifica acestei masini de spalat care, asa cum am precizat inca de la inceput, este cea care aduce confort celor care isi doresc sa aiba grija de hainele si rufele lor.

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Tot despre masina de spalat prezentata putem spune ca vine cu o usa securizata, care nu permite apei sau rufelor sa o sparga sau deterioreze.

Este adevarat ca sunt foarte multe cazuri in care apa loveste vilent, insa asta nu inseamna ca usa securizate se va deschide sau sparge in timpul spalarii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

LG F4DV710S1E este un produs cu un pret rezonabil. Nu este modest, dar este bine stabilit in raport cu ce ofera utilizatorului. Trebuie luata in considerare si tehnologia moderna care permite conextarea la aceasta masina de spalat prin WI-Fi. Iar acest lucru se realizeaza rapid si usor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo