Indesit BDE761483XWSEEN

Masina de spalat rufe este in ziua de astazi un aparat electrocasnic ce nu lipseste din nicio locuinta. Aceasta se dovedeste a fi una cat se poate de utila, iar acest lucru este confirmat. Un model pe care il consideram potrivit acolo unde se spala mult este 22. Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN.(vezi oferta de AZI)

Indesit BDE761483XWSEEN

Despre Indesit BDE761483XWSEEN

Modelul are un consum anual de energie de 220 kwh. Despre consumul de putere in program standard trebuie spus ca este de 5.8 kwh.

Indesit BDE761483XWSEEN
Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN, 7 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, Clasa C, Motor Inverter, Display Digital, Alb

Importanta este si inaltimea de care dispune care este de 85 cm. In ceea ce priveste greutatea sa trebuie spus ca este de 73.4 kg.

Despre Indesit BDE761483XWSEEN

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN – despre caracteristicile din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Hotpoint RPG 846 DD EU

Acest exemplar are un program la spalare si la uscare de 45 min. De asemenea, incarcarea sa este frontala fiind usor de realizat. Despre marimea familiei pentru care se potriveste aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca poate fi formata din 4-5-6-7 membrii. Avand in vedere ca acest model este unul cu o capacitate destul de mare putem spune ca si consumul sau anual de apa va fi unul crescut. Astfel, are un consum de apa anual de 26200 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Exemplarul din gama Indesit are o clasa de eficienta energetica de tip A. De asemenea, tot A este clasa de eficienta la spalare. Despre adancimea pe care o are acest model trebuie spus ca masoara 61 cm. Latimea sa este de 60 cm, o caracteristica importanta in vederea asezarii aparatului. Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN are un uscator cu o capacitate de 7 kg, de mare ajutor pentru a usca rufele de care aveti nevoie. Precizam si faptul ca acest model are 12 programe de uscare pe care sa le folositi oricand aveti nevoie.

Despre capacitatea de incarcare de care dispune Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN trebuie spus ca este de 10 kg, aceasta fiind o capacitate destul de buna pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o incarcatura destul de mare.

Citeste si despre Whirlpool FSCR70211

Viteza maxima la centrifugare cu care actioneaza Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN este de 1400 rpm. Aceasta valoare este destul de buna pentru ca rufele sa fie unele cat mai uscate atunci cand le veti scoate din masina de spalat rufe. Zgomotul este o alta caracteristica importanta, iar cea pe care o are acest model la centrifugare este de 54 dB. La spalare, acest model are un zgomot de 48 dB. Tipul de deschidere pe care il are modelul se realizeaza spre partea stanga. Panoul de comanda este unul de tip digital, ceea ce inseamna ca acesta va avea comenzi destul de usor de realizat. Acest model are o culoare alba, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in incaperea unde o veti aseza.

Nu lipsesc din dotarea aparatului functiile de mare importanta pentru functionarea sa eficienta, precum: Programarea intarziata, selector centrifugare, Informatii display, Sistem de control al balansului si functia de Restart. In plus, trebuie spus ca detine si functia de blocare a accesului interfetei. Tehnologia Woolmark Gold Care este o functie demna de luat in considerare. Privitor la programele la spalare trebuie spus ca sunt 16, mentionam cateva dintre acestea, precum: Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Program sport, Program extra-clatire, Baby, Eco Clean 20°C, dar si functia Dark Wash. Atat rufele din lana, cat si cele delicate vor fi ingrijite corespunzator cu ajutorul programelor specifice acestui aparat.Desigur ca acest aparat are si functia programului rapid, aceasta fiind de 30 min. Puteti folosi aparatul oricand, luand in considerare programul de pornire intarziata pe care il puteti folosi oricand.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator Indesit BDE761483XWSEEN este un model care isi merita toti banii din punct de vedere al caracteristicilor pe care le are acesta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo