Beko WUE 7646XCW

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe noua? Va sugeram un model care va va placea cu siguranta: Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW.(vezi oferta de AZI)

Beko WUE 7646XCW

Despre Beko WUE 7646XCW

Ca adancime, acest model masoara 59 cm. Are si o latime care masoara 60 cm. Necesar de spus este faptul ca are o inaltime de 84 cm. Are o greutate care cantareste 70 Kg. Este un model de culoare alba, acesta fiind potrivit indiferent de decorul din bucataria dumneavoastra.

Beko WUE 7646XCW
Masina de spalat rufe Slim Beko WUE 7646XCW, 7 kg, 1200 RPM, Clasa D, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, SteamCure, Hygiene+, Alb

Consumul anual energie pe care il detine acest exemplar este de 195 kWh. Anula, consumul mediu de apa este de 10559 l. Nu este un exemplar care sa consume mult curent electrci, acesta avand o clasa de eficienta energetica buna despre care trebuie spus ca este clasa energetica A+++.

Despre Beko WUE 7646XCW

Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW – de trebuie stiut despre partea tehnica a acestui model

Citeste si despre LG Titan C5 F0J5WN3W

Eficienta energetica centrifugare este de tipul clasei B. Incarcarea acestui model este una frontala, iar capacitatea sa de incarcare este de 8 kg, aceasta fiind destul de buna. Este important de specificat faptul ca are si o viteza la centrifugare de 1200 rpm. Despre nivelul de zgomot la centrifugare trebuie spus ca este de 76 dB. In schimb, despre nivelul de zgomot pe care il emite la spalare trebuie precizat ca este de 62 dB. Acesta se deschide spre partea dreapta, iar panoul de comanda pe care il include acest model este unul de tip digital.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW inclue si cateva functii, acestea fiind de mare importanta pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de rufe curate cat mai mul timp. Este vorba despre urmatoarele functii: Afisare timp spalare ramas, Drum, Clean, Fast+ Extra rinse, Prewash, Sistem automat de reglare al consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Urmarire programe speciale. Acesta confera siguranta de care aveti nevoie intrucat detine un sistem de siguranta care va avea grija ca dumneavoastra sa fiti mereu protejati.

Un alt detaliu important de stiut despre aceasta masina de spalat rufe este referitoare la tehneologia de care dispune. Acesta are mai multe tipuri de tehnologi, despre care trebuie spus caunt necesare pentru ca masina dumneavoastra sa poata oferi rezultate cat se poate de bune. Tehnologiile pe care le are acest exemplar sunt: Aquawave, AquaFusion, Durable heater, Woolmark Apparel Care Silver®.

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Un aspect ce trebuie stiut neaprat despre Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW este referitor la programele sale de spalare. Astfel, trebuie spus ca acestea sunt destul de multe: Gentlecare 20°C™, Rinse, Down Wear, Shirts, Hygiene 20°C, Woollens / Spalare manuala, Daily Xpress/ Xpress Super Short, Linjerie Mix 40°.

In plus, mai include si programele: Dark Care/Jeans, Outdoor/Sports, Cottons, Cottons Eco, Synthetics Spin + Drain. Numarul acestor programe pe care le are aparatul sunt in numar de 15. Privitor la programul rapid trebuie spus ca are o durata de 14 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, despre Masina de spalat rufe Beko WUE 7646XCW este un produs cu functii moderne, demne de luat in calcul pentru locuinta dumneavoastra. Acesta isi va face treaba asa cum trebuie fara sa intampinati probleme. Este un model cu o capacitate mare, iar pretul sau este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo