Samsung DV80N62532W/LE

Care sunt principalele motive pentru care va recomandam sa alegeti un uscator de rufe? Va spunem noi. In primul rand, s-a facut frig afara. Acest lucru inseamna ca rufele se usca mai greu. Iar daca este vorba despre o rochie care va place foarte mult, atunci este clar ca nu aveti timp de pierdut. Dincolo de asta, timpul de uscare este considerabil redus. La acesta se adauga si faptul ca uscarea profesionala patrunde adanc in tesaturi. Si daca nu v-am convins inca, va recomandam sa aruncati o privire asupra produsului Samsung DV80N62532W/LE. (ACUM la reducere)

Samsung DV80N62532W/LE

Despre Samsung DV80N62532W/LE

Legat de designul uscatorului despre care va vorbeam, lucrurile sunt destul de simple. El seamana cu o masina de spalat: este dreptunghiular si are o cuva in care se introduc rufele.

Samsung DV80N62532W/LE
Uscator rufe Samsung DV80N62532W/LE, 8kg, Optimal Dry System, Smart Control, Lumina interior, Usa reversibila, Clasa A+++, Alb

Astfel, capacitatea acesteia este de maximum 8 kg. In schimb, spre deosebire de alte uscatoare, modelul Samsung DV80N62532W/LE mai vine cu ceva in plus: faptul ca usa sa este reversibila. Asa ca el confera libertate in ceea ce priveste deschiderea si asezarea.

Despre Samsung DV80N62532W/LE

Samsung DV80N62532W/LE – genul tau de uscator de rufe

Citeste si despre Electrolux EW6F527W

Clasa de eficienta energetica a uscatorului Samsung DV80N62532W/LE este una foarte buna si indica un consum scazut. Mai precis, este vorba despre A+++. Dincolo de asta, trebuie remarcat faptul ca A+++ este si cea mai economica dintre toate clasele existente. Asa ca faptul ca uscatoarele de rufe ar consuma mult nu este altceva decat un mit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Din punct de vedere al modului de functionare, in cazul acestui uscator vorbim despre Optimal Dry System. Acesta este cel care controleaza sistemul de uscare, astfel incat acesta sa fie unul realizat rapid si inteligent, fara a sifona rufele. Si desi poate parea greu de crezut, rufele pot fi luate si purtate direct, in cazul in care sunt confectionate din materiale care nu se sifoneaza usor sau duse la calcat, unde se vor dovedi usor de netezit.

Ba mai mult, spre deosebire de alte modele de uscatoare, cel prezentat are si lumina interna. Aceasta dotare este importanta pentru cei care vor sa vada in interiorul sau, in momentul in care aleg sa introduca sau sa scoata rufele. In plus, uscatorul include si un display care poate fi folosit pentru a stii ce se intampla in interiorul sau: ce program a fost ales, cat mai dureaza pana ca rufele sa fie gata.

Citeste si despre Beko DH8544RX

Un alt atribut important al uscatorului de rufe Samsung DV80N62532W/LE este faptul ca el are un timp de uscare destul de redus. In doar 81 de minuterufele pot fi uscate complet. Insa, este nevoie ca masina de spalat sa fi rezolvat problema stoarcerii rufelor.

La toate acestea se adauga si faptul ca modelul de uscator de rufe Samsung DV80N62532W/LE vine cu o incarcare frontala usor de realizat. Verificarea nivelului de apa este un alt mare plus. Acest uscator verifica singur cat de multa apa a fost condensata, astfel incat sa arate cat s-a reusit sa se extraga din rufe. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca cele 8 kg sunt ideale si pentru uscat lenjeria.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Samsung DV80N62532W/LE este unul bun, avand in vedere si buna reputatie a acestui produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply