Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Care sunt avantajale folosirii unui uscator de vase? Va spunem noi. In primul rand, este foarte avantajos din punct de vedere al spatiului, ajutandu-va sa aveti mai mult loc in casa dumneavoastra, fara ca rufele sa fie imprastiate peste tot. Inchipuiti-va cat de plecut este sa va serviti cafeaua, dimineata, intr-un balcon cochet, fara ca rufele sa atarne deasupra. De asemenea, va puteti bucura mult mai repede de articolele vestimentare preferate si le puteti purta mai des. Iar un astfel de uscator care va ofera toate aceste avantaje este modelul Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU apartine unui producator de renume care nu doar stie cum sa usuce rufele, ci stie mai intai cum sa le ofere cele mai bune conditii de spalare. Dincolo de acest lucru, uscatorul prezentat este capabil sa aiba grija de tesaturi, fara a le subtia sau deteriora in vreun fel. El este un uscator cu incastrare standard, avand o incarcare frontala si un panou digital care ii afiseaza comenzile.

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU, Pompa de caldura, 8 kg, 6th Sense, Display LCD, Motor Inverter, Clasa A++, Alb

Capacitatea sa poate fi catalogata drept generoasa, fiind vorba de nu mai putin de 8 kg de rufe. Insa asta nu este tot. Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU dispune de tehnologie moderne de tipul 6th sense, ceea ce inseamna ca el detecteaza automat incarcatura din interiorul sau, avand rolul de a gestiona resursele direct proportional cu aceasta. Cu alte cuvinte, va dura mai putin pentru un astfel de uscator sa usuce 4 kg de rufe decat 8, asa cum este si firesc.

Despre Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU – garanteaza o viata mai usoara

Citeste si despre Whirlpool FWD91496WS EU

Si nu putem vorbi despre acest uscator de rufe, fara sa vorbim despre programele sale. Mai precis, in cazul sau este vorba despre programe capabile de a face fata oricaror tesaturi, incepand cu cele din lana si terminand cu cele din matase sau poliester.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Performanta uscatorului de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU nu este un secret. Ea se datoreaza unei pompe de caldura care invaluie fiecare tesatura a rufelor in curenti de aer cald. Acestia duc la disparitia umezelii, hainele pastrandu-si aspectul curat, igienizat si placut mirositor.

Din punct de vedere al consumului, nu putem sa nu observam ca acest uscator sta foarte bine. Nu doar ca el face parte din clasa A++, insa vine si cu un simt care ii permite sa detecteze cat de mare este incarcatura sa si cat de umede sunt rufele din interior. In felul acesta, el dirijeaza curentii de aer pentru a invalui perfect tesaturile rufelor, apeland uneori la o temperatura mai joasa.

Citeste si despre AEG L7FEC41S

Motorul acestei masini de spalat este de tipul Motor Inverter, fapt care o face foarte rezistenta. Garantia produsului este destul de indelungata, reprezentand un motiv in plus pentru a-i acorda votul de incredere.

Si tot in cazul modelului Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU vorbim despre un uscator pe baza de pompa de caldura. Aceasta se dovedeste o metoda foarte eficienta de uscare rapida a rufelor asezate in interiorul sau.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului prezentat este in parametrii, fiind un pret adesea intalnit in cazul modelelor de acest gen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply