Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU

Nimeni nu poate contesta beneficiile unui uscator de rufe pe baza de pompa de caldura. Mai ales atunci cand este iarna se instaleaza si incearca sa-si intre tot mai mult in drepturi. Astfel, venim si cu o recomandare in acest sens: un model care pe noi ne-a curcerit: Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU. Acesta vine cu o multime de dotari inteligente, fapt care justifica pretul pe care il are, precum si investitita realizata. (ACUM la reducere)

Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU

Despre Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU

Uscatorul de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU este genul de model care vine cu un aspect placut si familiar. De ce familiar? Pentru ca se aseamana cu o masina de spalat obisnuita. Capacitatea de uscare este mare si ajunge la 8 kg de rufe simultan. Si chiar daca va ganditi ca alegeti de obicei un program de spalare cu capacitate mica, ca de exemplu 4 kg, puteti usca simultan dupa masini de rufe spalate.

Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU
Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Motor Inverter, Active Care, Display digital, Alb

Odata ce au fost uscate, rufele respective pot fi purtate. El nu necesita un proces de netezire complex si, implicit, nu necesita o atentie deosebita acordata cutelor. Se pot calca normal. Iar acest lucru este valabil si pentru materialele mai sensibile, asa cum este poliesternul – care se poate scamosa usor sau matasea care se deterioreaza rapid.

Despre Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU ? Functii care au grija de rufele si lenjerii ta

Citeste si despre Miele WMR561WPS

Activitatea acestui uscator de rufe nu ar fi posibila fara ca el sa fie inzestrat cateva functii care sa-i asigure o buna functionare. De exemplu, printre aceastea se numara Active Care. Aceasta functie este cea care inconjoara delicat tesaturile, invaluindu-le in curenti de aer cald. Acestia patrund adanc, strat cu strat, pana ce le usca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Si astfel se poate explica de ce si modelele mai groase, precum paturile, lenjeriile de pat sau puloverele pot fi uscate rapid si usor. Ba mai mult, un aspect important despre acest aparat este faptul ca el reduce cu pana la 40% aparitia scamelor. Si totul se datoreaza miscarilor eficiente ale tamburului. Acestea sunt numite miscari Anti-Stres.

Un alt aspect important despre uscatorul de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU este faptul ca el vine cu sistem care combate aparitia mirosurilor neplacute. De cele mai multe ori, hainele umede capata un miros deranjant si greu de eliminat. Insa, nu este si cazul acestui model pe care vi-l prezentam.

Citeste si despre Arctic APL81222XLAB

In continuare, vorbim si despre motorul bun care pune in functiune acest uscator. El este de tip Inventer si este un motor care are asigura o durata de viata prelungita pentru acest dispozitiv. Este vorba despre o componenta de calitate, asa cum sunt toate cele care alcatuiesc acest model.

Nici la capitolul economisire nu se poate spune ca acest model sta rau. El face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum modest, asemanator cu cel al aparatelor obisnuite. Dinte dotarile care merita mentionate in cazul acestui produs este si display-ul Acesta este usor de gestionat si afisaja informatii importante cu privire la ce se intampla in interiorul produsului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa cum am mentionat inca de la inceput, in cazul dispozitivului Hotpoint Natis Reload NTM1182KEU pretul este marisor. Insa, chiar si asa, este justificat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply