Indesit MTWA81283WEE

Astazi va spunem povestea unei masini de spalat rufe interesante, respectiv una din gama indesit. Mai precis, este vorba de modelul Indesit MTWA81283WEE, un model care merita atentia. (ACUM la reducere)

Indesit MTWA81283WEE

Despre Indesit MTWA81283WEE

Masina de spalat rufe Indesit MTWA81283WEE este genul de produs a carei cuva se dovredeste suficient de incapatoare atat pentru o familie mai mica, cat si pentru persoanele care locuiesc singure. Astfel, in cazul sau vorbim despre o capacitate buna de 7 kg. Daca ne intrebati pe noi, recomandam ca aceasta masina sa fie folosita de cel mult trei membri.

Indesit MTWA81283WEE
Masina de spalat rufe Indesit MTWA81283WEE, 8kg, 1200 RPM, Clasa D, Motor Inverter, MyTime, Fast Cycles, Display LED+, Alb

Referitor la designul sau, vorbim despre culoarea alba si dimensiuni pe care le putem considera potrivite, respectiv: 42 cm x 59,5 cm x 85 cm. Iar daca va doriti sa intretineti mai bine curatenia in ceea ce priveste carcasa acestei masini de spalat rufe, puteti adauga o husa de protectie colorata. Albul este o nuanta destul de pretentioasa, am putea spune. Numarul de rotatii al acesteia este de 1200.

Despre Indesit MTWA81283WEE

Masina de spalat rufeIndesit MTWA81283WEE – de ce suntem asa impresionati de aceasta masina de spalat rufe?

Citeste si despre LG F1496ADP3

Din punct de vedere al eficientei energetice, in cazul acestei masini vorbim de clasa A++. Acest lucru poate fi perceput ca un real avantaj pentru utilizator deoarece masina este genul de produs care nu consuma mult. Si nici atunci cand vine vorba de apa, nu apar probleme in cazul acestui produs.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul anual de energie al masinii de spalat Indesit MTWA81283WEE este de 197 kWh, ceea ce nu inseamna foarte mult. Mai precis, un program de spalare inseamna 0,672 kWh. Este vorba de un program standard.

Mergand mai departe si analizand consumul de apa al masinii Indesit MTWA81283WEE, ne dam seama ca acesta este si el de 8400 l pe an. Panoul de comanda este unul digital. El este foarte util, deoarece comunica digital utilizatorului toate informatiile de care are nevoie. Niveluld e zgomot, in schimb, nu este foarte avantajos. Vorbim de 80 de db in timpul procesului de centrifugare, ceea ce este un pic cam mult. Daca intentionati sa spalati, cand doarme copilul, s-ar putea sa fie un pic deranjant pentru acesta.

Citeste si despre Gorenje D8565NA

Programarea intarziata este un atu pentru aceasta masina de spalat rufe. Totodata, aceasta determina si un control al spumei. Mai precis, Indesit MTWA81283WEE este

Printre cele mai interesante programe de spalat programe ale masinii de spalat sunt urmatoarele: programul pentru rufe delicate, programe pentru matase, programe pentru lana, programe pentru sport, programe pentru jeans, program special pentru perdele. Numarul total de programe al acestei masini de spalat este de 16.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, nu putem contesta faptul ca acesta este bine stabilit. Vom de un pret excelent pentru ceea ce ofera aceasta masina de spalat. Nu trebuie uitat faptul ca ea vine si cu sistem anti-inundati, pentru a nu exista niciun fel de probleme, nici atunci cand vine vorba de programarea sa intarziata. Asa ca investitia merita pe deplin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo