Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

In ziua de azi, nu mai este suficient sa cumperi o masina de spalat rufe. Aceasta trebuie sa fie insotita si de un uscator bun, un dispozitiv de sine statator. Astfel, pentru cei care au nevoie de recomandari, venim noi cu o sugestie buna: Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU, un uscator care apartine unui producator cu reputatie excelenta, dar care si ofera cumparatorilor performanta in uscarea rufelor. (ACUM la reducere)

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Despre Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Din punct de vedere a capacitatii, acest uscator este foarte generos. Nu mai putin de 8 kg de rufe pot fi uscate simultan.

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU
Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, Motor Inverter, Active Care, Display digital, Alb

Acest uscator are si un mod excelent de a comunica. Este dat de un display de tipul LED, fiind genul de uscator care Si iata ce inseamna partea cu dotari tehnice a modelului Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU.

Despre Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU – un uscator care sparge toate barierele uscatoarelor clasice

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65210

Acest model marca Hotpoint este unul economic. Iar daca ne intrebati acum ceva timp, sa spui ca un uscator de rufe este economic, ar fi reprezentat nimic altceva decat o antiteza. De ce? Pentru ca de regula acestea consumau foarte mult. Insa, nu este si cazul acestui model care face parte din clasa A+++. Mai mult decat atat, trebuie tinut cont de faptul ca aceasta este mai economica clasa dintre toate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Dincolo de asta, uscatorul de rufe vine cu un motor foarte bun, din categoria Inverter. Este vorba de un motor rezistent, care controleaza bine, intreaga functionare a uscatorului Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU. Modul de functionare al produsului Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU este pe baza de pompa de caldura. Aceasta include curenti de aer cald care inconjoara rufele.

Printre cele mai importante functii ale uscatorului prezentat se numara cea numita Active Care. Aceasta este ideala atunci cand vine vorba de haine ceva mai delicate, asa cum sunt unele rochii sau tesaturi mai pretentioase. Asa ca cea mai buna idee este de a activa functia si de a uita pur si simplu de griji. Ba mai mult, tehnilogia de tipul Active Care este cea care previne cu pana la 40% procesul de formare al scamelor. Dincolo de asta, optiunea poate fi asociata cu 6 programe, fapt care face ca ea sa se dovedeasca ideala pentru toate tipurile de haine.

Citeste si despre Heinner HWM-V8214A++

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acest model vine cu 64 dB, ceea ce il face potrivit de zgomotos. Din acest punct de vedere, putem spune ca se potriveste cu o masina de spalat, fiind chiar putin mai silentios.

In cazul uscatorului de rufe Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU vorbim despre functia antialergica. Aceasta este aprobat chiar de Institutul National anti-alergie din Marea Britanie si este apreciat pentru efectele sale impotriva alergeniilor. Practic, rufele sunt uscate, insa, alergenii nu sunt lasati sa patrunda. Ba mai mult, efectul este atat de ridicat, incat rezultatele se cunosc pana la 99,9%.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, putem spune ca suma perceputa pentru modelul Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU este una potrivita. Este un uscator care include si functia de pre-calcare, adica cea care pregateste fibrele pentru calcare, fara a le sifona.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply