Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU

Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU este genul de uscator de rufe care trebuie sa insoteasca masina voastra de spalat rufe. Si nu doar pentru ca el este foarte eficient, ci si pentru ca unul dintre punctele sale foarte este faptul ca el nu deterioreaza tesaturile. El usuca hainele, insa acestea raman usor de netezit, deoarece nu capacata acele cute care ar putea fi considerate deranjante. (ACUM la reducere)

Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU

Despre Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU

Capacitatea acestui model este generoasa si este de 9 kg. Acest lucru inseamna ca modelul prezentat este ideal inclusiv pentru a usca rufele mari, precum unele paturi sau lenjerii de pat. Iar acest aspect este de folos mai ales in sezonul rece, cand poate dura o vesnicie pentru ca uscarea rufelor sa fie gata. Insa nu si pentru cei care s-a hotarat sa inveasteasca intr-un uscator de rufe.

Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU
Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+, Display digital, Alb

Modul de functionare al acestui model este pe baza de pompa de caldura. Aceasta emite curentii de aer cald care inconjoara rufele, reusind sa elimine apa din interior. Ba mai mult, in cazul modelelului de uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU acest lucru se intampla fara a deteriora in vreun fel hainele realizate din matase, un material foarte pretentios si usor degradabil. Pur si simplu, vorbim despre curenti de aer delicati cu tesatura.

Despre Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU

Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU – un uscator si eficient, si economic

Citeste si despre Miele WCE 330 LW

Dovada faptului ca acest uscator este economic este clasa din care el face parte. Mai precis, este vorba despre A+. Asa ca sunt demult apuse vremurile in care uscatoarele erau dispozitive costisitoare. Pe de alta parte, trebuie remarcat si faptul ca Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU nu este cel ami economic de pe piata. Sunt modele care fac parte si din clasa A++, indicand un consum mult mai redus. Consumul anual de energie electrica este de 339/ kWh. Acesta este modest, avand in vedere cat de rapida este uscarea rufelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Un alt aspect important legat de acest model este motorul de tip Inverter. Acesta este cel care controleaza intreaga activitate si, totodata, cel care se asigura de buna functionare a

Functia Active Care este prezenta. Ea este cea care are grija de tesaturile hainelor, reusind sa reduca formarea scamelor cu un procent de pana la 40%. Totul se datoreaza tamburului care realizeaza miscari ce nu provoaca stres la nivelul tesaturilor.

Citeste si despre Samsung WW70J3283KW/LE

Modul de comunicare al uscatorului Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU este pe baza unui panou display digital. Totul este modern si simplu de inteles. La toate acestea se adauga si un nivel de zgomot rezonabil, respectiv 67 dB.

Programul antialergic este prezent si el. Rolul sau este de a tine la distanta alergenii care se depun de obicei in haine. Ba mai mult, fiind vorba de temperaturi ridicate folosite pentru uscare, se poate spune ca pielea sensibila este protejata considerabil. Temperaturile sunt cele care impiedica formarea alergenilor. Ba mai mult, Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU este atat de eficient, incat el poate fi folosit inclusiv pentru a usca jucariile celor mici.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul uscatorului Hotpoint Natis Reload NTM119WKYEU este bun. Fiind un model recunoscut de de catre Institutul Antialergic din Marea Britanie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply