Candy CVFT G374TMH-S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca v-ati dorit o masina buna care sa le aiba pe toate, atunci Candy este alerea dulce pe care trebuie sa o faceti. Si desi brandul nu este foarte cunoscut, in ultima vreme a castigat cat mai mult teren, chiar si la noi, in Romania. Si nu este vorba de orice fel de Candy, ci de Candy CVFT G374TMH-S, un produs smart, cu incarcare verticala. Aceasta asigura economia de spatiu, dar si de timp si energie electrica. (oferta de AZI aici)

Candy CVFT G374TMH-S

Despre Candy CVFT G374TMH-S

Din punct de vedere al designului, atributul Display touch este o primul care atesta modernismul acestui produs. Mai precis, ecranul are un sistem pe baza de touch, care face ca masina sa fie intuitiva si usor de folosit. Acesta dispune si de functie NFC, ceea ce inseamna ca ea se poate conecta la telefon. Si totul pentru a transmite utilizatorului toate informatiile despre cum sa foloseasca acest produs smart.

Candy CVFT G374TMH-S
Candy CVFT G374TMH-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CVFT G374TMH-S, Display touch, Motor inverter, Smart, NFC, WiFi, Kg Detector, Aqua Plus, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Practic, utilizatorul are ocazia de a se conecta la masina de spalat, prin intermediul Wi-Fi-ului. 7 kg nivelul de incarcare maxima al acestei masini de spalat rufe, iar alb este nuanta pentru care au optat producatorii acestui model.

Despre Candy CVFT G374TMH-S

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CVFT G374TMH-S – sa facem cunostinta cu acest produs

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Masina de spalat rufe dispune de motor inverter Smart care ii prelungeste durata de viata. Astfel, garantia care insoteste produsul nu este o pacaleala, ci este un lucru care a fost deja testat. Dincolo de asta, Aqua Plus este functie care a fost special dezvoltata pentru cei care au pielea sensibila si necesita o atentie deosebita atunci cand vine vorba de spalarea hainelor pe care le poarta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

1400 este nivelul maxim de rotatii al acesteia. Dar setarea acestora nu trebuie neaparat sa se faca la 1400 de rotatii. Daca utilizatorul are rufe ceva mai delicate si isi doreste sa seteze pentru acestea doar 1200 de rotatii, are libertate deplina pentru a face acest lucru. Totul depindesi de programul de spalare ales.

Clasa A+++ este cea mai eficienta de pe piata. Astfel, consumul sau este destul de redus. Vorbim, de fapt, de cea mai economica masina de spalat de pe piata. Acest lucru inseamna un avantaj deosebit de mare pentru utilizatori.

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Totodata, masina este genul de produs care isi regleaza intotdeauna consumul de resurse, in functie de incarcatura pe care o are in cuva. Asa ca indiferent ca este vorba de detergent, energie sau apa, ea va stii mereu cat sa consume. Si totul se datoreaza functiei de tipul kg detector.

Dincolo de asta, masina are grija ca rufele sa fie dispuse simetric in interiorul tamburului, pe toata durata spalarii. Acest proces este deosebit de important, deoarece se elimina o suprasolicare a acestei parti a masinii de spalat rufe, unul dintre principalele motive care duc la deteriorarea acesteia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Despre acest produs mai putem spune ca ea vine si cu progtame rapide de 14, 30 si respectiv 44 de minute. Ba mai mult, unele dintre acestea actioneaza precum spalarea manuala si se aplica perfect pentru rufe precum cele confectionate din lana. Aceasta din urma necesita o temperatura la o spalre joasa si un numar de rotatii care sa nu depaseasca 400.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply