Beko DH8444RXM

In timpul iernii, procesul de uscare al rufelor este foarte lent si greoi. Astfel, dureaza zile in sir pana ca acestea sa fie perfect scurse de apa si suficient de uscate pentru a putea fi apoi purtate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ele ocupa foarte mult. Intr-un balcon obisnuit, in care nu patrund razele soarelui, iar ventilatia nu se realizeaza corespunzator, procesul de uscare poate dura saptamani in sir. Insa, nu si daca se alege un uscator inteligent asa cum este Beko DH8444RXM. (cea mai buna oferta AICI)

Beko DH8444RXM

Despre Beko DH8444RXM

Beko DH8444RXM apartine producatorului de renume Beko si este un produs care are forma unei masini de spalat. Uscatorul se integreaza perfect alaturi de masina propriu-zisa. Important este doar sa gasiti spatiu suficient pentru depozitarea sa. De regula, acesta se gaseste in baie. Referitor la capacitatea uscatorului de rufe, vorbim de 8 kg.

Beko DH8444RXM
Uscator de rufe Beko DH8444RXM, Pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A++, Gri

Acest lucru inseamna mai mult decat permit multe programe de spalare ale masinilor obisnuite. Si partea buna este ca uscarea se realizeaza atat de rapid incat nu trebuie decat sa luati hainele din cuva uscatorului si sa le puneti pe voi. Dincolo de asta, in cazul acestui uscator de rufe vorbim si despre un design mai neobisnuit. El are culoare gri, o culoarea mai putin intalnita in cazul modelelor de acest gen.

Despre Beko DH8444RXM

Uscatorul de rufe Beko DH8444RXM – un adevarat ajutor intr-o locuinta moderna

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

Beko DH8444RXM nu inseamna doar o capacitate buna si un design aparte, ci si economisire de timp si energie electrica. Asadar, vorbim de facturi la energie care se inscriu in parametrii. Hainele sunt uscate bine, insa apelandu-se la o temperatura suficient de joasa, astfel incat tesaturile sa poata fi pastrate vreme mai indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Acest aspect este important si atunci cand vine vorba de intensitatea culorilor. Pastrandu-se o temperatura nu foarte ridicata, este firesc ca si culorile sa-si pastreze caracterul viu si atractiv.

Mai mult decat atat, Beko DH8444RXM inseamna un uscator care vine cu 16 programe, special concepute pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Pornind de la acest aspect, ele vine cu un program special pentru hainele mai delicate, ajutandu-le sa nu capete cute, ci sa se pastreze netede. Pe de alta parte, pentru hainele groase, destinate anotimpului rece, vine cu un program capabil de a patrunde bine in tesaturi.

Citeste si despre Beko DH8544RX

La toate aceste se adauga un program de uscare special pentru hainele bebelusilor, astfel incat ele sa ramana delicate din punct de vedere al tesaturilor, dar in acelasi timp perfect igienizate. Tehnologia pe baza careia actioneaza uscatorul prezentat este Eco Gentle Heat Pump si are rolul de a conserva aerul cald, facandu-l sa recircule in cuva dispozitivului.

Dincolo de asta, nu trebuie uitati nici senzorii care alcatuiesc sistemul OptiSense. Acestia detecteaza automat incarcatura din interiorul uscatorului Beko, setand atent temperatura de uscare si timpul destinat efectuarii acestei actiuni. Astfel, nu este de mirare faptul ca rezultatele sunt mereu perfecte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate dotarile mentionate anterior in cazul uscatorului de rufe Beko DH8444RXM se primesc pentru un pret bine stabilit. Uscatorul nu este scump, deoarece ajuta la reducerea timpului de asteptare, avand in acelasi timp grija de tesaturi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply