Candy GRAND’O VITA CVST G382DM

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy GRAND’O VITA CVST G382DM reprezinta un produs care merita atentia utilizatorilor. Si nu datorita designului, ci si datorita atributelor sale supersmart. (ACUM la reducere)

Candy GRAND'O VITA CVST G382DM

Despre Candy GRAND’O VITA CVST G382DM

Spre deosebire de alte modele de pe piata, aceasta are o incarcare verticala. Ea este genul de masina care vine cu dimensiuni mai mici, fapt care o face un dispozitiv ingust, insa usor de gestionat. Ea are o capacitate de 8 kg, ceea ce inseamna spatiu suficient pentru o familie care are adesea rufe de spalat. Numarul de rotatii este de 1300.

Candy GRAND’O VITA CVST G382DM
Candy GRAND'O VITA CVST G382DM

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy GRAND'O VITA CVST G382DM, 8 kg, 1300 rpm, Clasa A+++, Display 2D, Functii Smart, NFC, Voice Control, 40 cm, Alb

Modul de comunicare al masinii cu utilizatorul este prin intermediul display-ului de tipul 2D. Acesta se dovedeste intuitiv si usor de gestionat. Referitor la culoare, putem spune ca masina este imbracata in carcasa alba, o nuanta destul de placuta si in acelasi timp usor de asortat.

Despre Candy GRAND'O VITA CVST G382DM

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy GRAND’O VITA CVST G382DM – dintre sute de masini de spalat, doar ea

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Masina de spalat rufe face parte din clasa A+++. Consumul sau anual de energie este de 175 kwh, ceea ce inseamna un consum pe care l-am putea numi modic, pentru o masina care isi face atat de bine treaba. Trebuie luat in considerare faptul ca ea ofera o varietate de programe, care in mod normal sunt destul de solicitante din punct de vedere energetic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Nivelul de zgomot este de 61 dB, in timpul spalarii. Pe cand, atunci cand vine vorba de centrifugare, aceasta ajunge la 77 dB. Nu putem condamna aceste valori ca fiind iesite din tipare. Dimpotriva, acestea sunt destul de comune pentru o masina de spalat rufe. Masina beneficiaza de siguranta impotriva supraincalzirii, astfel incat aceasta sa-si demonstreze capacitatile bune in timp. Din cauza supraincalzirii, motorul se poate deteriora. Mergand mai departe, mentionam un alt beneficiu oferit utilizatorului si anume protectie impotriva supraincarcarii.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy GRAND’O VITA CVST G382DM se aliniaza normelor moderne, fiind genul de produs care poate fi controlat prin Smartphone, folosind aplicatia Simply Fi. Aceasta are rolul de a indruma utilizatorul catre alegerea programului adecvat spalarii rufelor. Totodata, aplicatia este atat de smart, incat ea monitorizeaza si consumul masinii, dar si starea acesteia. In acest fel, utilizatorul va stii ca el detine controlul deplin al masinii.

Citeste si despre Indesit IWE 61051 C ECO EU

Produsul este unul inovator, care vine cu nu mai putin de 16 programe de baza si 40 de programe de tipul Smart Touch. Astfel, utilizatorul are o paleta larga de optiuni, indiferent daca isi doreste sa spele rufele sau doar sa le improspateze. Vorbim in acest caz si de programele de 14, respectiv 30 sau 44 de minute. Acestea duc nu doar la economisirea de timp, ci si de energie.

Pe de alta parte, exista program cu aburi, ideal pentru o calcare usoara. Exista si program Mixt, dar si Antiallergenic. Avem in dotare si programe speciale pentru tesaturi precum cel pentru bumbac, lana, matase sau pentru haine delicate ce au nevoie de atentie sporita.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model nu poate fi considerat nici el exagerat, avand in vedere faptul ca aceatsa ofera atat de multe.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply