Samsung WW80T4020EE/LE

Schimbati masina de spalat rufe? O sugestie care va oferi rezultate cat se poate de bune este Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE.(vezi oferta de AZI)

Samsung WW80T4020EE/LE

Despre Samsung WW80T4020EE/LE

Acest model are o adancime de 45 cm, aceasta fiind o dimensiune destul de buna. De spus este si faptul ca are o alatime care masoara 60 cm. Cat despre inaltimea de care dispune aceasta este necesar de specificat faptul ca este de 85 cm. Are o greutate de 55 kg, aceasta fiind mai usoara fata de alte modele.

Samsung WW80T4020EE/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE, 8 kg, 1200 RPM, Clasa D, Steam, Smart Check, Drum Clean, Motor Digital Inverter, Alb

Acest model din gama Samsung este de culoare alba incorporand si un panou de tip digital. Un detaliu important de spus despre aceasta masina de spalat rufe este referitoare la consumul anual de energei care este de 140 kWh. Anual, consumul mediu de apa este de 7400 l. Eficienta energetica centrifugare este de tipul clasei B. Este un exemplar de tip slim, iar incarcarea de care beneficiaza aceasta este una de tip frontal.

Despre Samsung WW80T4020EE/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE – un model cu multe trasaturi bune

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE este un model potrivti pentru o familie care este formata din 3 membrii. Acestia isi vor spala destul de multe rufe. In plus, mai este necesar de precizat si faptul ca are o capacitate de 7 kg, aceasta fiind destul de mare pentru ca dumneavoastra sa puteti spala destul de multe rufe pentru a le spala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE are o viteza la centrifugare de 1200 rpm, aceasta fiind destul de buna pentru ca rufele dumneavoastra sa fie spalate cat mai bine. Este important de precizat si faptul ca acest exemplar are un nivel de zgomot la centifugare care este de 73 Db. In schimb, la spalare, acesta este de 54 dB. Deschiderea hubloului se realizeaza spre partea dreapta, ceea ce inseamna ca este la indemana oricui.

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4020EE/LE prezinta functiile: Clatire suplimentara, Incalzitor ceramic, Ultima memorie, Bubble, Soak, Final intarziat. Aceste functii sunt necesare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de numeroase avantaje oferite de catre aceasta masina de spalat rufe.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Acest aparat este dotat cu functia de siguranta, aceasta functie fiind importanta pentru a fi mereu protejati de problemele care ar putea sa apara. Cat despre tehnologiile pe care le include exemplarul trebuie spus ca sunt unele cat se poate de bune, acestea fiind tehnologia Eco Bubble, Eco Drum Clean si Smart Check.

Despre programele de care beneficiaza modelul trebuie spus ca sunt diverse, astfel incat orice tip de material sa poata fi spalat corespunzator. Este vorba despre programe pentru: matase, lana, Bumbac, Prespalare, Stoarcere, Jeans, Sport, Centrifugare, Baby Care, Sintetic, Culori inchise/denim, Spalare rapida, Sintetice. Nelipsite sunt si programele: Imbracaminte de culoare inchisa, Curatare tambur eco, Clatire + stoarcere, Spalare super eco, super rinse +. Despre numarul programelor la spalare trebuie spus ca este de 12. In plus, programul rapid are o durata de 15 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, atunci cand vine vorba de achizitia unei masini de spalat bune, acest exemplar din gama Samsung este ceea ce aveti nevoie. Pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo