AEG L6FEG49S

O masina de spalat este un aparat care va scuteste de munca in plus. Mai ales cand vine vorba de rufe ceva mai delicate care nu se curata asa de usor. Astfel ca, veti avea nevoie de un astfel de model care sa va ajute cat se poate de mult din acest punct de vedere. iar un astfel de aparat este Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S.(Doar acum la reducere)

AEG L6FEG49S

Despre AEG L6FEG49S

Aceasta masina de spalat rufe are o adancime de 63 cm. Mai mult, trebuie specificat si faptul ca latimea acestei masini de spalat rufe are o dimensiune de 60 cm. Despre inaltimea pe care o masoara aceasta trebuie specificat ca este si ea de 85 cm. Ca greutate, acest model cantareste 77.5 Kg. Cablul cu care se alimenteaza aceasta masina de spalt rufe masoara 1.8 m, ceea ce inseamna ca este suficient pentru a putea alimenta aparatul la o distanta mai mare.

AEG L6FEG49S
Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S, 9 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Cat despre hubloul pe care il incorporeaza acesta trebuie spus ca se deschide spre partea stanga. Este un dispozitiv care are un panou de comanda de tip mecanic, precum si digital. Culoarea exteriorului masinii de spalat rufe AEG L6FEG49S este albul.

Despre AEG L6FEG49S

Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S – despre specificatiile tehnice pe care le detine

Citeste si despre LG F1496ADP3

O astfel de masina de spalat va va fi de mare ajutor pentru a avea haine curate tot timpul pe care sa le imbacati mereu cand aveti nevoie. Consumul anual energie pe care il include acest exemplar este este de 173 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai mult decat atat, trebuie spus si faptul ca aceasta masina de spalat rufe include si o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind clasa energetica A+++. Aceasta clasa de eficienta energetica va garanta un consum redus de curent electric, ceea ce inseamna ca veti fi scutiti de bani dati in plus pentru facturile la curentul electric. La centrifugare, aceasta clasa de eficienta energetica este de tip B.

Acest exemplar are si o incarcare frontala, ceea ce inseamna ca se va putea incarca destul de usor. Este un exemplar indicat pentru 5 membrii, avand in vedere capacitatea pe care o are acesta, respectiv de 9 kg. Viteza maxima la centrifugare de care dispune exemplarul este de 1400 rpm, aceasta fiind o viteza destul de potrivita.

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S are un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB. La spalare, acest nivel este de 51 Db. Despre un astfel de produs mai trebuie specificat si faptul ca include si cateva programe de spalare destul de bune, acestea fiind: Bumbac, Rapid, Delicate, Pornit/oprit, Cuverturi, Sintetic, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Sport/Fitness, Denim, Outdoor.

ProSensee este acea tehnologie care are grija sa economisiti apa si energie de fiecare data cand masina va spala articole. Asta pentru ca exemplarul detine senzori care vor fi ajustati conform duratelor de spalare. Tot economie va ajuta sa faceti si programul Eco TimeSave, insa, din punct de vedere energetic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S este un produs despre care trebuie mentionat ca beneficiaza de multe aspecte demne de luat in calcul atunci cand vine vorba despre o noua masina de spalat in locuinta dumneavoastra. Putem spune ca are un pret pe masura a ceea ce ofera, respectiv rezultate bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply