Whirlpool FWSG71253W FreshCare+

O masina de spalat rufe moderna va poate ajuta mai mult decat va imaginati. Iar daca nu sunteti convins de acest lucru va indicam un model: Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+.(Doar acum la reducere)

Whirlpool FWSG71253W FreshCare+

Despre Whirlpool FWSG71253W FreshCare+

In ceea ce priveste dimensiunile pe care le include acest exemplar trebuie specificat faptul ca are o adancime de 43.5 cm. Culoarea exteriorului acestui model este albul.

Whirlpool FWSG71253W FreshCare+
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+, 1200 RPM, 7 kg, Tehnologia al 6-lea Simt, Clasa A+++, Alb

Despre consumul anual de energie de care dispune aceasta masina de spalat rufe trebuie mentionat faptul ca este de 175 kWh. Fgiind o masina de spalat rufe trebuie mentionat si consumul mediu anual de apa pe care il are aceasta. Astfel, putem vorbi despre un produs care are un consum mediu anual de apa de 10720 l.

Despre Whirlpool FWSG71253W FreshCare+

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+ – pentru rufe curate si pline de prospetime

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Cat despre eficienta energetica a acestui exemplar trebuie specificat ca este un acare are un consum cat se poate de redus intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta clasa este una care va va garanta exact ceea ce are nevoie o familie: un consum redus pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de lipsa cheltuielilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+ este tip slim. Acest model dispune de eficienta energetica centrifugare care apartine de clasa B, iar cea la spalare este clasa A. Acest model este unul de tip slim, iar incarcarea sa este de tip frontal. In ceea ce priveste marimea familiei pentru care se potriveste acest model trebuie spus ca aceasta este de 3-4 membrii. Este un exemplar cu o capacitate de incarcare mare, aceasta fiind de 7 kg.

Referitor la viteza maxima la centrifugare a modelului din gama Whirpool trebuie spus ca este de 1200 rpm. Cat despre nivelul de zgomot pe care il emite acest produs la centrifugare trebuie specificat faptul ca este de 84 db. La spalare, acest nivel este de 64 db. Are un panou de comanda de tip digital, ceea ce il face usor de folosit. Include si functia Child Lock, o functie importanta.

Citeste si despre Beko WTV8734XCM

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+ include si functiile de siguranta: Blocare acces interfata, Sistem de etanseizare, Semnalizare finalizare program. Tehnologiile din dotarea acestei masini de spalat rufe sunt Al 6-lea Simt, Fresh Care, Colours 15, Child Lock. Programele la spalare pe care le include acest exemplar sunt: Rufe delicate Program spalare manuala, Matase, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac. Numarul programelor acestui exemplar este de 14. Un program rapid va avea o durata de 30 min. Despre dispenserele pe care le include acest model trebuie spus ca sunt pentru balsam si pentru detergent lichid.

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+ are si tehnologia al 6 – lea simt, aceasta fiind cea care va monitoriza spalarea rufelor dumneavoastra, astfel incat acestea sa fie spalate cat mai bine. FreshCare + este un alt program despre care trebuie spus ca va permite circulatia aerului astfel cat mai bine in tesuturi, astfel incat acestea sa fie acestea sa isi pastreze prospetimea un timp indelungat, iar dumneavoastra sa va bucurati de rufe cu un miros placut de fiecare data. Programul Colour 15° este exact ceea ce ai nevoie atunci cand vei spala rufe colorate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FWSG71253W FreshCare+ va fi de mare ajutor pentru spalarea rufelor dumneavoastra. Pretul sau este convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply