Electrolux EW8W261B

A venit timpul pentru achizitia unei noi masini de spalat rufe? Nicio problema. Avem o recomandare pentru dumneavoastra. Aceasta este chiar Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B.(Doar acum la reducere)

Electrolux EW8W261B

Despre Electrolux EW8W261B

Adancimea acestei masini de spalat rufe este de 63.1 cm. Este un model care masoara o latime de 60 cm. Este un model potrivit ca inaltime avand in vedere ca masoara o latime de 85 cm. Greutatea sa este si ea de 78.5 Kg. Cablul acesteia prezinta o latime de 1.8 m.

Electrolux EW8W261B
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B, PerfectCare800, 1600 RPM, Spalare 10 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, Alb

Cuva din dotarea acestei masini de spalat rufe este realizata fin inox, un material destul de bun. Panoul de comanda pe care il incorporeaza exemplarul este unul de tip digital, ceea ce inseamna ca este o masina de spalat rufe care se controleaza destul de usor.

Despre Electrolux EW8W261B

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B – ce informatii trebuie stiute despre acest model

Citeste si despre Whirlpool TDLR 65210

Consumul anual energie pe care il include aceasta masina de spalat rufe este de 1340 kWh. Consum mediu anual de apa de care dispune exemplarul este de 18400 l. Clasa energetica a acestuia este A, aceeasi fiind si cea la spalare. Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B prezinta in dotarea sa si un uscator. Acesta beneficiaza de o capacitate de 6 kg. In plus, mai trebuie precizat si nivelul de zgomot la un ciclu de spalare, care este de 60 db.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Programele la spalare pe care le detine aceasta sunt 12. Acestea sunt: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Delicate, Lana, FreshScent cu abur, Antialergic, Sport, Outdoor, Denim, AutoCuratare OneGo 4h 5kg, OneGo 1h 1kg, Jachete.

Este un model care include si uscator si care prezinta o incarcare frontala. Cat despre marimea familiei pentru care este potrivit acest model trebuie spus ca aceasta poate fi formata din 5, 6 sau chiar 7 membri. Astfel, capacitate sa este una destul de mare, fiind de 10 kg. Viteza maxima la centrifugare de care dispune aceasta masina de 1600 rpm, o viteza destul de buna. Produce si un nivel de zgomot de 76 dB la centrifugare, pe cand, cel la spalare este de 51 dB.

Citeste si despre Whirlpool AWOC5122

Despre aceasta Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B mai trebuie specificat si faptul ca are functii destul de bune, acestea fiind: programarea intarziata, detectarea automata a cantitatii, precum si blocarea accesului copiilor. Este un model care ofera siguranta, avand in vedere faptul ca dispune de functiile de siguranta: Blocare acces interfata, Sistem detectare spuma, Sistem de etanseizare, Protectie supraincalzire. Tehnologiile din dotarea acestuia sunt: Steam Refresh, Wash&Dry, SteamCare, DualCare, PerfectCare 800, UltraCare. Despre acestea trebuie spus ca fac din aceasta masina de spalat un model modern.

Mai mult decat atat, mai trebuie specificat faptul ca are cateva programe spalare pe care le puteti folosi ori cate ori vine vorba despre spalarea rufelor, acestea fiind pentru rufe delicate, matase, lana Bumbac, Sintetice, Cuverturi, Clatire. Sunt 16 programe de spalare, ceea ce inseamna ca este un model cat se poate de util din acest punct de vedere. SteamCare este acel program care are grija de rufele dumneavoastra astfel incat sa nu aiba aiba cute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW8W261B este un produs care se remarca prin calitate si prin caracteristici demne de luat in considerare cat vine vorba despre achzitia unei masini de spalat rufe. Pretul este usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply