LG F1496ADP3

Pentru o familie numeroasa, este necesara o masina de spalat rufe cu uscator care sa aiba o capacitate mare. Aceasta va spala cat mai bine, astfel incat intreaga familie sa aiba parte de haine curate si uscate cat mai repede. Un exemplar bun este masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3. (cea mai buna oferta AICI)

LG F1496ADP3

Despre LG F1496ADP3

Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 este de culoare alba. Adancimea de care dispune acest aparat electrocasnic este de 55 cm. Latimea sa este de 60 cm, fiind un model des intalnit. Are si o inaltime de 85 cm, ceea ce inseamna ca este un model destul de comun. Despre greutatea acestui aparat electrocasnic trebuie spus ca este de 62 kg.

LG F1496ADP3
Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3, Inverter Direct Drive, Spalare 8 kg/Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb

Aceasta masina de spalat rufe cu uscator are un consum de putere in program standard de 1.36 kWh. Despre eficienta energetica pe care o are aceasta masina de spalat rufe trebuie specificat ca este clasa B. Eficienta energetica la centrifugare face parte din clasa A, fiind o clasa economica buna. La fel de buna este si clasa de eficienta energetica la spalare, aceasta fiind tot clasa A. Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 are un hublou cu un diametru de 30 cm.

Despre LG F1496ADP3

Cum se comporta din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 ?

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Este un exemplar cu o incastrare de tip standard, avand si uscator. Se incarca frontal si are o capacitate mare de incarcare. Mai exact, aceasta este de 8 kg, acest lucru insemnand faptul ca se potriveste pentru o familie cu 4 membrii. Un detaliu ce trebuie precizat este si viteza sa de centrifugare, aceasta fiind de 1400 rpm, fiind o viteza destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Despre uscatorul pe care il are acest model trebuie specificat ca are o capacitate de 4 kg, aceasta fiind destul de buna pentru a usca destul de multe rufe. Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 are un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB. De asemenea, la spalare, acest nivel de zgomot emis sunt de 54 Db.

Despre cuva acestei masini de spalat rufe trebuie sa stiti faptul ca este realizat dintr-un material destul de bun, precum polipropilena. Despre hublou mai trebuie specificat faptul ca se deschide spre partea stanga. Mai precizam si faptul ca aceasta masina de spalat rufe dispune de un panou de comanda de tip digital.

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Despre programele pe care le include acest model de masina de spalat rufe cu uscator, trebuie spus ca sunt destul de multe si de utile. Acestea sunt: programul pentru spalare manuala, pentru lana, programul rapid, pentru bumbac, programul sport, Baby Care, Easy Care, dar si pentru bumbac Eco. Numarul programelor pentru spalare este de 13, acestea fiind necesare pentru a putea spala orice, indiferent de material. Durata programului rapid pe care il are acest model este de 30 min. Despre treptele de viteza la centrifugare trebuie precizat faptul ca sunt 4. Cel pe care le are pentru temperatura sunt in numar de 5.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3 este un produs care va spala orice materiale, avand si grija de acestea. Pretul sau este unul destul de potrivit pentru caracteristicile pe care le include aceasta, fiind un model care ofera multe avantaje.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo