AEG L9FEA69S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe AEG L9FEA69S este genul de produs care ofera utilizatorului ceea ce el are nevoie. Astfel, ea vine cu atribute bune si un design practic, la un pret care corespunde dotarilor acestora. (vezi disponibilitatea)

AEG L9FEA69S

Despre AEG L9FEA69S

Astfel, din punct de vedere al capacitatii aceasta masina de spalat marca AEG inseamna 9 kg, ceea ce este suficient pentru o familie numeroasa cu 3-4 membrii. Astfel, numarul de spalari este redus, deoarece incarcatura este mai mare. De regula, o astfel de generozitate in ceea ce priveste incarcarea se regaseste la masinile care au in dotarea lor si un uscator.

AEG L9FEA69S
AEG L9FEA69S

Masina de spalat rufe AEG L9FEA69S, 9 kg, 1600 RPM, Tehnologie SoftWater, OkoMix, WiFi, Motor OKOInverter, Display, Clasa A+++, Alb

Din punct de vedere al numarului de rotatii, putem spune, din nou, ca masina de spalat AEG L9FEA69S sta foarte bine. Ea aduce cu sine un numar de 1600 rpm. Din punct de vedere al culorii, produsul este imbracat intr-o carcasa moderna, cu o tenta gri, ceea ce o face inovativa si usor de integrat in bucatarie.

Despre AEG L9FEA69S

Masina de spalat rufe AEG L9FEA69S – genul de masina care presupune investirea in calitate

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Cand vine vorba de acest produs, nimic nu este simplu, asa cum suntem tentati sa credem. Ok, este o masina cu un pret peste medie, insa asta nu este tot. Cei care o aleg, nu platesc doar pentru brand. Ei platesc pentru un produs inteligent care aduce cu sine dotari smart.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pornind de la principiul ca oamenii inteligenti investesc in produse electrocasnice cu dotari inteligente, masina de spalat rufe AEG L9FEA69S vine cu un motor de tipul OKOInverter. Acesta este rezistent si pune in functiune un produs care trece cu brio testul timpului.

Masina de spalat AEG L9FEA69S include supertehnologia SoftWater. Aceasta determina o grija deosebita atucni cand vine vorba de tesaturi. Astfel, cuva masinii este special proiectata pentru a nu agata hainele si a nu le face sa se scamoseze.

Citeste si despre Hansa AWN610D

Modul de comunicare al produsului cu utilizatorul se realizeaza simplu, prin intermediul ecranului cu display. Acesta ofera toate informatiile necesare despre ciclul de spalare. Insa asta nu este tot. Masina de spalat include si conexiune Wi-fi. Acest lucru permite utilizatorului ca prin intermediul dispozitivelor mobile precum telefonul sau tableta, sa poate comunica direct cu masina de spalat, astfel incat sa poate sa-i trimita comenzi intuitiv sau sa seteze programe.

Functia de Wi-Fi permite si o diagnosticare a problemelor care pot aparea la nivelul masinii. Dincolo de asta, ea este dotata cu un sistem de purifiare al apei. Functia are rolul de a deduriza apa, astfel incat sa permita o spalare buna la 30 de grade, la fel cum se intampla si la 60 de grade. Trebuie tinut cont de faptul ca o apa mai putin dura este mai blanda si cu tesaturile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat AEG L9FEA69S are un sistem de spalare al fiecarei tesaturi. Ea invaluie tesaturile murdare in bulele de detergent, astfel incat petele sa fie dizolvate. Insa, asta nu este tot. Urmeaza apoi procesul de clatire, care este si el destul de intens. Din punct de vedere al bugetului, utilizatorul trebuie sa investeasca mai mult pentru o masina de tipul AEG L9FEA69S.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply