Bosch WAN24161BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Dintre sutele de masini pe care le intalnim in magazinele online si online, exista un produs care noua ne-a atras atentia: este vorba de masina de spalat rufe Bosch WAN24161BY, o inovatie in materie de spalat haine si un produs foarte usor de folosit de catre orice tip de utilizator. Practiv, vorbim despre eficienta fara batai de cap. (vezi disponibilitatea)

Bosch WAN24161BY

Despre Bosch WAN24161BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN24161BY are o capacitate de incarcare ideala pentru 1-2 membrii, respectiv 7 kg. Desigur, utilizatorii care doresc o pot folosi si in cadrul familiilor, numai ca ei vor fi nevoiti sa spele un pic mai des pentru ca masina nu este la fel de incapatoare precum una de 9 kg.

Bosch WAN24161BY
Bosch WAN24161BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN24161BY, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

nsa, chiar si in cazul masinilor cu capacitate de 9 kg, trebuie sa stiti ca aceasta nu este mereu permisa. Doar anumite programe, precum cele pentru bumbac pot fi folosite la maximum. In rest, pentru eficienta de spalare, se recomanda incarcarea cuvei cu doar 3-4 kg.

Despre Bosch WAN24161BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN24161BY – de ce va recomandam acest produs

Citeste si despre Arctic APL81222XLAB

Clasa de eficienta energetica a masinii Bosch WAN24161BY este A+++. Acest lucru inseamna iun produs de incredere care nu va ingreuna facturile la energie electrica, ci va consuma putin, optimizand chiar si ciclurile de apa. Practic, in cazul masinii apa este adaptata in functie de numarul de kilograme introdus. Adaugati mai putine rufe in cuva masinii, platiti mai putin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere al numarului de rotatii, vorbim de 1200. Desigur, daca spalati tesaturi mai delicate, asa cum sunt rochitele sau bluzele de vara care contin matase sau materiale la fel de pretentioase, este recomandat sa optati pentru un numar mai mai de rotatii.

Referitor la programe, in cazul masinii de spalat Bosch WAN24161BY putem spune ca intalniti programe pentru orice: pentru tesaturi mai sensibile, care au nevoie de o spalare asemanatoare cu cea manuala, pentru lana, bumbac sau articole care pot deveni foarte murdare precum prosoapele de bucatarie.

Citeste si despre LG F4J7VY2S

Functia de programare a masinii de spalat reprezinta un mare plus. Ea permite libertate utilizatorului de a programa procesul de spalare, pentru momentul in care are el timp sa-l gestioneze. Nu vreti sa scoateti rufele din masina acum? Nicio problema. Pregatiti masina cu tot ce trebuie si programati-o sa inceapa spalarea maine, cand va veti simti mai plin de energie sau cand veti avea timpul necesar pentru spalare.

Atributul VarioPerfect este unul specific masinilor de spalat din aceasta gama si atribuie etichete de economisire tuturor programelor. Astfel, nu aveti in dotare doar un program obisnuit pentru tesaturi din bumbac, ci si unul de bumbac economic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Functia de Reload va permite sa nu ratati niciun articol. Astfel, daca vreti sa fiti siguri ca ati spalat totul, opriti masina pentru o clipa si adaugati articolele vestimentare pe care le-ati utiat din greseala. Apoi, puteti continua spalarea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Inteligent, nu? Pretul masinii este un pic mai piperat decat in cazul altor produse, insa si dotarile sale sunt superioare. Asa ca merita sacrificiul financiar pe care intentionati sa-l faceti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply