LG Titan C5 F0J5WN3W

Orice locuinta are nevoie de o masina de spalat buna, care sa usureze considerabil activitatea de spalare a hainelor. Astfel, va recomandam un produs inteligent si usor de gestionat: masina de spalat rufe rufe LG Titan C5 F0J5WN3W. (vezi disponibilitatea)

LG Titan C5 F0J5WN3W

Despre LG Titan C5 F0J5WN3W

Capacitatea masinii de spalat prezentate este mai putin obisnuita. Astfel, ea are in cuva sa spatiu suficient pentru o cantitate de 6,5 kg de rufe. Nu este mult, dar nici putin. Insa, daca ne raportam la alte masini de pe piata, vedem ca acestea pot gazdui 7, 8 sau 9 kg. Daca ne intrebati pe noi, 6,5 kg sunt suficiente pentru o persoana care locuieste singura si care spala cam o data sau de doua ori pe saptamana.

LG Titan C5 F0J5WN3W
Masina de spalat rufe LG Titan C5 F0J5WN3W, 6.5 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Din punct de vedere al designului, masina de spalat rufe LG Titan C5 F0J5WN3W este potrivita ca dimensiune, avand o carcasa de culoare alba. Aceasta reprezinta un produs usor de asortat. De asemenea, in cazul acestei masini vorbim si de un numar de rotatii de 1000 rpm. Acest nr este suficient pentru cei care vor sa-si usuce mai usor rufele. Iar procesul de stoarcere influenteaza acest lucru.

Despre LG Titan C5 F0J5WN3W

Masina de spalat rufe LG Titan C5 F0J5WN3W – un produs renumit ca dotari

Citeste si despre Electrolux EWT1276ELW

Aceatsa masina de spalat se remarca prin faptul ca ea este foarte economica. Astfel, ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum redus de energie. Dincolo de asta, rufe LG Titan C5 F0J5WN3W stie sa dozeze corespunzator si consumul de apa. Astfel, nu puteti investi intr-un produdus care consuma energie putina, dar care va ruineaza din punct de vedere al consumului de apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt atribut interesant al masinii de spalat LG Titan C5 F0J5WN3W este faptul ca ea permite adaugarea de obiecte, in timpul procesului de spalare, in cazul in care ati uitat. Astfel, daca se intampla sa nu puneti totul in cuva masinii, nicio problema, o puteti deschide si adauga apoi produse.

Sistemuld e tipul 6Motion DD este un mare plus pentru masinile de spalat. Iar asta datorta faptului ca el activeaza tamburul de spalare nu doar intr-o directie, ci in mai multe, astfel incat tesaturile sa fie adecvat spalate.

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Motorul acestei masini reprezinta si el un atu, deoarece este foarte silentios. Nu trebuie sa va faceti griji de faptul ca vecinii vor fi deranjanti pentru ca ati ales sa spalati seara. Ba dimpotriva. Acestia nu vor mai auzi masina, iar dvs o sa va puteti face treaba fara griji. Dincolo de asta, in cazul masinii LG Titan C5 F0J5WN3W vorbim de o garantie standard de 10 ani.

In cazul masinii LG Titan C5 F0J5WN3W nuamrul de programe este mai mare deoarece utilizatorii pot sa descarce pe smartphone-ul lor programe noi de spalare, care sa le permita apoi sa fie aplicate rufelor. In felul acesta vorbim de programe precum Cold Wash – ideal pentru o spalare economica, pe baza de apa rece sau Baby Care – un program delicat cu hainele pentru bebelusi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii nu este mare, avand in vedere faptul ca este vorba deopotriva de un produs eficient si economic. Ba dimpotriva, acest pret va permite sa cumparati si altceva, in fara de aceasta masina de spalat rufe.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo