Samsung WW90M644OPX/LE

Spalarea hainelor se realizeaza atat de usor in ziua de azi, datorita inventarii unor dispozitive cat se poate de smart, care sa se ocupe eficient de acest lucru. Iar printre ele se numara si masina de spalat rufe Samsung WW90M644OPX/LE, un dispozitiv de culoare neagra, incapator si foarte generos din punct de vedere al dotarilor. (vezi disponibilitatea)

Samsung WW90M644OPX/LE

Despre Samsung WW90M644OPX/LE

Masina prezentata vine cu o tehnologie speciala numita VRT Plus. Ea are rolul de a reduce vibratiile, chiar daca viteza de centrifugare este mare. Acest lucru se traducere printr-un produs silentios si eficient. Durata de viata este si ea considerabil prelungitata, datorita motorului.

Samsung WW90M644OPX/LE
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE, 1400 RPM, 9 kg, Inverter, Clasa A+++, Inox

Insa asta nu este tot. Samsung ofera mai mult decat atat. Si iata despre ce este vorba.

Despre Samsung WW90M644OPX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OPX/LE – Samsung ofera performanta in spalarea rufelor

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Masina de spalat rufe Samsung este cu adevarat de folos utilizatorului modern, satisfacand nevoia sa de a economisi atat apa, cat si celelalte resurse: energie electrica, detergent, balsam de rufe si, desigur, timp. Timpul este deosebit de pretios pentru utilizatorul modern. Drept urmare, acesta trebuie tratat cu respect si economisit pe cat posibil. Revenind la Samsung WW90M644OPX/LE, acest model inseamna clasa de eficienta A+++, adica un consum anual de energie de doar 130 kWh. In ceea ce pricveste consumul de apa anual, va informam ca valoarea medie a acestui este de 9400 L.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Samsung nu sta bine doar la capitolul consum, ci si la capitolul spalare. Masina prezentata a fost catalogata ca avand clasa A, datorita performantelor pe care le-a adus de-a lungul vremii utilizatorilor.

Dintre caracteristicile bune ale acesteia amintim capacitatea. Aceasta este foarte generoasa si ajunge la 9 kg. Drept urmare, recomandam cu tarie ca masina prezentata sa fie asezata in locuintele de familie. Ea poate fi folosita de pana ala 7 membrii. Dincolod e asta, si viteza de centrifugare este excelenta, aceasta ajungand la 1400 rpm. Referitor la zgomot, nu putem spune ca acesta este deranjant, ci mai degraba obisnuit. Vorbim de maximum 74 dB, in timpul activarii rotatiilor.

Citeste si despre Miele TMG 840 WP

Sa vorbim putin si despre programele acesteia. Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OPX/LE are un program special pentru spalarea hainelor copiilor, fara a le afecta in vreun fel tesaturile. Acesta se numeste Baby Protect si pune in functiune niste senzori speciali, care fac ca hainele sa fie bine curatate, dar si bine limpezite. In caz contrar, ar putea rezulta bacterii care provoaca alergii.

Un alt program demn de mentionat este Dark Care. Acesta se adreseaza celor care stiu cat de importante sunt articolele negre, intr-o garderoba cu stil. Astfel, scopul programului este de a nu decolora articolele vestimentare. Dimpotriva, programul Dark Care pastreaza intensitatea culorilor. Iar noi recomandam folosirea sa cu incredere pentru orice tip de haine si tesaturi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului nu este mare, mai ales daca este luat in considerare si faptul ca masina dispune de o tehnologie speciala care permite ca ea sa fie monitorizata direct de smart phone. Astfel, chiar da utilizatorul nu este acasa, el va stii ce se intampla in interiorul masinii de spalat. Ba mai mult, sistemul este capabil sa detecteze singur erorile si sa transmita informatii despre ele utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply