Arctic APL71222BDW3

Un om este apreciat nu doar daca are un caracter placut, ci si daca acest caracter pune in evidenta un aspect cat se poate de ingrijit. Insa, pentru asta este nevoie de haine curate, perfect igienizate, in timpul ciclului de spalare. Iar pentru asta, este nevoie de modelul Arctic APL71222BDW3, un produs slim, economic, inteligent.(vezi disponibilitatea)

Arctic APL71222BDW3

Despre Arctic APL71222BDW3

Faptul ca masina de spalat este slim reprezinta un mare plus pentru utilizator. Acesta reuseste sa ii gaseasca usor loc in a sa locuinta. Si apropo de asta, desi masina nu are dimensiuni mari, unghiul sau de deschidere este generos, ajungand la 70 de grade.

Arctic APL71222BDW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71222BDW3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Culoarea este alba. Insa, nu vorbim de alb simplu, ci de unul cu o tenta de gri.

Despre Arctic APL71222BDW3

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71222BDW3 – programe pentru orice tip de tesarturi de la Artic

Citeste si despre Star-Light WMV-712A++

In primul rand, orice utilizator isi doreste un produs economic. Iar cand vine vorba de masinile de spalat, acest lucru inseamna un consum redus nu doar de curent, ci si de apa sau alte resurse precum detergentul sau balsamul de rufe. Drept urmare, ciclul de spalare trebuie sa fie cat mai avantajos din punct de vedere al pretului, astfel incat el sa fie repetat ori de cate ori este nevoie. Iar masina de spalat rufe Slim Arctic APL71222BDW3 face parte din clasa A+++, cunoscuta drept cea mai economica de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Numarul maxim de kilograme in interiorul acestei masini de spalat este de 7. Acestea sunt suficiente, chiar si pentru familiile ceva mai numeroase: 3-4 membrii. Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, ceea ce inseamna o viteza medie, buna. Multe masin au capatat deja atribute de 1400 sau chiar 1600 rpm, dar nu putem spune ca 1200 sunt putine.

Acest dispozitiv de culoare alba are un display de tipul LED. Acesta comunica eficient cu utilizatorul, informandu-l cu privire la stadiul rufelor in interiorul masinii de spalat. Astfel, utilizatorul stie exact care este viteza de rotatii pentru care s-a optat, ce program este selectat, cat timp a mai ramas, precum si alte informatii eficiente. Afisarea timpului care a mai ramas reprezinta un mare plus deoarece utilizatorul poate sa-si programe celelalte activitati. In plus, el este cel care are controlul si decide cand sa inceapa procesul de spalare.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Eco Dose este cel care determina o buna gestionare a resurselor, indiferent de natura acestora. Practic, masina de spalat se asigura ca in timpul ciclului de spalare detergentul este dizolvat eficient. Mai mult decat atat, ea determina patrunderea acestuia adanc in tesaturi.

Avand in vedere faptul ca de regula cei mici sunt foarte atrasi de dispozitive precum masinile de spalat, producatorii au prevazut aceasta masina cu sistemul Child Lock. Practic, ea nu permite sa fie deschisa de catre cei mici, fara ca ei sa fie supravegheati de adulti responsabil. In felul acesta pot fi prevenite accidentele. O alta dotare interesanta este faptul ca motorul este destul de silentios, ceea ce inseamna un somn odihnitor pentru cei care se afla in apropierea masinii Slim Arctic APL71222BDW3.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este potrivit. Avand in vedere economisirea pe care o genereaza produsul de-a lungul timpului, comparativ cu alte masini, am putea spune ca investitia este pe deplin amortizata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply