Samsung WW70M644OPX/LE

Va doriti o masina de spalat Samsung? Probabil buna reputatie a producatorului v-a convins. In orice caz, nu ne surprinde acest lucru si tocmai de aceea, va orientam catre modelul de masina de spalat rufe Samsung WW70M644OPX/LE. (vezi disponibilitatea)

Samsung WW70M644OPX/LE

Despre Samsung WW70M644OPX/LE

Modelul Samsung arata bine. Aceasta are o culoare speciala, respectiv un gri foarte inchis care se apropie de negru. Dincolo de asta, dimensiunile sunt obisnuite. Nu ocupa mult, deci nu deranjeaza in vreun fel utilizatorul.

Samsung WW70M644OPX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW70M644OPX/LE, Tehnologie Quick Drive, AddWash, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Smart Control, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Inox

Motorul masinii de spalat este de tipul Digital Inverter. Acesta nu ii confera doar rezistenta, ci o face sa fie si destul de silentioasa. Desigur, asta nu inseamna ca ea nu va scoate niciun sunet, ci doar ca acestea vor fi mai reduse.

Despre Samsung WW70M644OPX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70M644OPX/LE – un produs cu dotari aparte

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Ce face masina de spalat rufe Samsung WW70M644OPX/LE atat de speciala? Sa vedem: aceasta are tehnologie de tipul Quick Drive. Ea se ocupa de economisirea de timp. Practic, masina de spalat spala cu pana la 50 mai repede. Iar acest lucru nu este sigura promisiune pe care o face utilizatorului. Dintre dotari mai fac parte o multime de atribute de top.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina se adreseaza celor grabiti, care au programul incaract cu tot feluld e activitati zilnice obositoare. Aceasta include posibilitatea de a putea adauga haine in interiorul sau, chiar daca procesul de demarare a fost inceput.

Din punct de vedere al economiserii, acest model se poate spune ca sta foarte bine. Ea face parte, desigur, din clasa A+++, fiind una dintre cele mai chibzuite masini Samsung atunci cand vine vorba de energie electrica, apa, dar si detergent. Foarte important de retinut este faptul ca intotdeauna spalarea se desfasoara in conditii bune, fara a strica tesaturile. Iar acest lucru este valabil si la temperaturi joase de 30 de grade.

Citeste si despre Arctic APL81222XLAB

Interesanta este si tehnologia Bubble Soak care face parte dintre doatarile masinii. Aceasta determina aparitia unor bule menite sa indeparteze petele, chiar daca aceste sunt vechi si patrunse adanc in tesatura.

Masina de spalat rufe Samsung WW70M644OPX/LE stie ce inseamna curatenia, chiar si atunci cand vine vorba de interiorul sau. Astfel, ea indeparteaza singura rezidurile de detergent acumulate. Totul se datoreaza unui sistem special. Si pentru ca nu detergentul este singurul inamic ce duce la deteriorarea motorului, producatorii acestui dispozitiv, l-au dotat si cu sistem anti-calcar. Calcarul se depune adesea pe componentele masinii, fiind genul de daunator care duce la stricarea, in timp, a motorului. Asa ca daca masina nu mai porneste dintr-o data, calcarul s-ar putea sa fie cel pe care ar trebui sa dati vina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Insa Samsung ii face fata prin atributul Ceramic Heater, care dispune de un strat de ceramica foarte rezistent. Certificatul sau de durabilitate este impresionant si ajunge pana la 20 de ani. Insa, aici trebuie sa tine cont si de alte aspecte precum detegentul folosit. Va vine sa credeti sau nu detergentul, indiferent ca este lichid sau pudra poate fi uneori destul de daunator prentru componentele dispozitivului sau. Pretul modelului este buna. Atentie, insa! El se epuizeaza repede deoarece este considerat o investitie foarte smart.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply