Arctic AB91222XLAB

#

Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLAB este acel gen de produs pe care noi l-am remarcat imediat. Si suntem siguri ca o vei face si voi si nu neaparat datorita culorii sale, ci mai degraba datorita caracteristilor care se raporteaza la un pret foarte bun. (vezi oferta de AZI)

Arctic AB91222XLAB

Despre Arctic AB91222XLAB

Aceasta masina de spalat este o dovada clara de eleganta. Ea se remarca prin nuanta placuta de negru, carcasa sa fiind una foarte placuta. Liniile drepte, dar si faptul ca se poate asorta usor reprezinta adevarate atuuri pentru cei care stiu sa se uite atent la designul electrocanilor. Dincolo de asta, dimensiunile sunt potrivite. Masina de spalat nu ocupa mult, ci este genuld e produs cu dimensiuni bune. In ceea ce priveste nuanta acestui model, va precizam ca ea se numeste Antracit.

Arctic AB91222XLAB
Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLAB, 9 kg, 1200 RPM, Aqua Surf, Motor Silent Inverter, Clasa A+++, Antracit

Capacitatea modelului Arctic AB91222XLAB este impresionanta, fiind genul de masina care ofera suficient spatiu in cuva sa pentru 9 kf de rufe. Desigur, aceasta incarcatura nu este valabil in cazul tuturor programelor, insa modelul a fost gandit de asa natura incat sa asigure o spalare excelenta si in cazul lenjeriilor de pat sau chiar a paturilor. Acestea sunt, de regula, destul de voluminoase.

Despre Arctic AB91222XLAB

Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLAB – un model Artic aparte

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Arctic AB91222XLAB este genul de masina de spalat care nu vine cu foarte multe rotatii, insa acesta sunt suficiente pentru a stoarce bine rufele, indiferent de materialul din care sunt confectionate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina Arctic AB91222XLAB dispune de un sistem electronic de cantarire a apei, astfel incat cantitatea potrivita sa fie corespunzator ajustata. Odata cu acest lucru spalarea nu doar ca se realizeaza bine, dar odata cu ea vine si procesul important de economisire. Practic, ne putem da seama ca masina indentifica singura tesaturile, astfel incat sa determine de cati litri de apa este nevoie pentru a se produce in conditii excelente spalarea.

Din punct de vedere enegetic, masina prezentata sta foarte bine. Ea face parte din clasa cea mai economica de pe piata, reprezentata de A+++.

Citeste si despre Indesit ITWD61252WEU

Motorul masinii de spalat rufe este de tipul Silent Inverter si este genul de motor care nu produce un zgomot foarte mare. Asa ca daca sunteti genuld e persoana care nu are foarte mult timp si care este nevoita sa isi spele rufele seara, trebuie sa stiti ca nu trebuei sa va faceti griji ca masina va deranja vecinii sau restul membrilor famililiei care incearca sa se odihneasca.

In cazul acestui dispozitiv de spalare vorbim si despre Drum Clean, un program extrem de eficient care determina o autocuratare a cuvei. Acesta ste foarte eficient, deoarece foarte mult rufe murdare lasa in urma lor reziduri, care apoi se depun asupra altora care sunt poate mai curate. Ciclul de autocuratare realizat prin Drum Clean trebuie repetat in cazul masinii Arctic AB91222XLAB cam o data la doua luni. Sunt si persoane care spala foarte des si care prefera sa faca acest lucru odata pe luna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Functia Childlock este prezenta si ea in cazul acestui model. Ea permite blocare butoanelor, astfel incat cei mici sa nu se amestece in procesul de spalare. Ceea ce a avut in vedere acest model cand a realizat acest lucru a fost protejarea celor mici. Si toate aceste dotari enumerate anterior, alaturi de multe altele sunt disponibile la un pret destul de modest.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo