Candy Bianca BWM 148PH7/1-S

In aceasta recenzie va prezentam o masina de spalat rufe din gama Candy care vine cu o multime de functii smart. Asadar, in cazul modelului Candy Bianca BWM 148PH7/1-S nu este vorba doar de economisire si spalarea rapida si buna a rufelor, ci si de functii care permit combinarea atributele care definesc programele si un display modern si intuitiv. (vezi oferta de AZI)

Candy Bianca BWM 148PH7/1-S

Despre Candy Bianca BWM 148PH7/1-S

Numarul de rotatii este un alt mare plus. Acesta este de 1400 rpm. Odata cu acest lucru ne putem da seama ca pentru modelul prezentat stoarcerea rufelor nu este o problema. Chiar daca nu are ea uscator, masina de spalat rufe face fata cu brio eliminarii surplusului de apa. Desigur, daca este vorba de materiale mai speciale, asa cum sunt cele din cazul rochiilor mai elegante sau a tesaturilor din lana, se recomanda o stoarcere mai usoara.

Candy Bianca BWM 148PH7/1-S
Masina de spalat rufe Candy Bianca BWM 148PH7/1-S, 8 kg, 1400 RPM, Display Smart Ring, Wi-Fi + Bluetooth, Motor Inverter, Clasa A+++, Alb

Si toate aceste aspecte pe care le promitem in cazul modelului Candy Bianca BWM 148PH7/1-S sunt oferite la un pret bun, care acopera si un design interesant. Dar sa vedem exact cum stau lucrurile.

Despre Candy Bianca BWM 148PH7/1-S

Masina de spalat rufe Candy Bianca BWM 148PH7/1-S – facilitati si atribute bune

Citeste si despre LG F4J5TN7S

In cazul masinii de spalat rufe Candy Bianca BWM 148PH7/1-S vorbim despre o eficienta energetica destul de mare. Acest lucru se remarca, desigur, prin programe bune, precum si prin simplul fapt ca ea a fost proiectata sa nu consume. Iar dovada suprema a acestui fapt este clasa A+++. Este cea mai economica de pe piata in materie de energie electrica, iar Candy este genul de masina de spalat care face parte din ea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O alta functie importanta a masinii de spalat Candy Bianca BWM 148PH7/1-S este faptul ca este adaptata la modernitate. Ea dispune de Wi-Fi si Bluetooth, fapt care reprezinta un mare plus pentru impatimitii de tehnologie care isi doresc sa controleze de la distanta dispozitivul. Este nevoie doar de instalarea unei aplicatii pe telefon.

Aspectul Smart Touch nu are cum sa fie ignorat in cazul acestui dispozitiv. Vorbim in cazul modelului Candy Bianca BWM 148PH7/1-S despre primul asistent personal care are grija atat de utilizator, cat si de rufe. Acesta este inteligent si intuitiv cand vine vorba de utilizare, fara a necesita instructiuni dificile. Dincolo de asta, displayul comunica atent utilizatorului tot ce trebuie sa stie despre buna functionare a produsului.

Citeste si despre Daewoo DWD-FV2021

Iconitele sunt vizibile si pot fi selectate printr-o simpla atingere. Ba mai mult, Candy Bianca BWM 148PH7/1-S surprinde prin functia sa Zoom. Aceasta injecteaza capsulele sau praful de detergent direct in rufe pentru a se asigura ca petele dificile din tesaturi dispar.

Ba mai mult, dispozitivul Bianca a fost proiectat sa fie atat de inteligent, incat utilizatorului ii este permis sa discute cu ea. Folosind comenzile vocale, acesta poate spune masinii de spalat ce are de facut pentru ca lucrurile sa decurga bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu putem sa nu remarcam in cazul modelului Candy Bianca BWM 148PH7/1-S atributul care poarta denumirea de Smart Ring. Acesta poate activa 8 dintre cele mai solicitate cicluri de spalare, astfel incat sa rezulte 700 de combinatii de programe, care satisfac pana la cele mai pretentioase gusturi. Asa ca nu conteaza daca este vorba de programe pentru persoane cu pielea sensibila, pentru sportivi, programe rapide sau altele asemenea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply