Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Achizitia unei masini de spalat rufe va da batai de cap si nu stiti ce alegere sa faceti cand vine vorba de alegerea unui model. Noi va putem face o sugestie de calitate, aceasta fiind reprezentata de Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU.(Doar acum la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Adancimea pe care o are aceasta masina de spalat ufe cu uscator este de 65.4 cm. Privitor la latimea pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 59.5 cm. Ca inaltime, aceasta masoara 85 cm. C greutate, trebuie spus ca acesta cantareste 73.4 Kg.

Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU
Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU, 10 kg spalare, 7kg uscare, 1600 RPM, Display LCD, Clasa A, Alb

Cuva acestui model este realizata din inox, acesta fiind un material destul de rezistent. De precizat este si faptul ca aceasta are un panou de comanda de tip digital.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU � cateva dintre caracteristicile tehnice pe care le are aceasta

Citeste si despre Bosch SMV46KX08E

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU are un consum anual de energie de 220 kWh. Despre eficienta energetica pe care o are acest produs trebuie spus ca se va incadra in clasa de eficienta A. Acest exemplar are un uscator care este unul destul spatios, acesta avand o capacitate de 7 kg, ceea ce inseamna ca este potrivita pentru ceea ce vreti sa folositi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai mult decat atat, trebuie spus ca nivelul de zgomot la un ciclu de spalare pe care il are aceat este de 63 dB. Tipul masinii de spalat pe care il are aceasta este cu uscator. Despre marimea familiei pe care o are aceasta este pentru 5 – 6 � 7 membrii, ceea ce inseamna ca este vorba despre un produs destul de incapator.

In acest caz vorbim despre un interior cu o capacitate de incarcare de 10 Kg. Precizam faptul ca aceasta are o viteza maxima la centrifugare, care este de 1600 rpm, aceasta contribuind la rufe aproape uscate cand le veti scoate din masina de spalat.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU are un nivel de zgomot la centrifugare de 83 db. La spalare, acest nivel de zgomot este de 54 dB. Mai mult decat atat, acest produs prezinta un hublou a carui deschidere se realizeaza spre partea stanga. In ceea ce priveste functia de siguranta pe care o are acesta trebuie spus ca este cea de blocare a accesului interfetei.

Tehnologiile care stau la baza acestei masini de spalat rufe cu uscator sunt: FreshCare+, Soft Move, Colours 15, Sense Inverter Motor. Mai mult decat atat, trebuie spus si faptul ca acestui exemplar are cateva programe la spalare, acestea fiind: Lana, Prespalare, Delicate, EcoBumbac, Sintetice, Rapid 30′, Articole sport, Spalare + uscare 45� sau 90�. Astfel, numarul acestora este de 16, ceea ce inseamna ca sunt destul de multe programe pentru ca dumneavoastra sa spalati diverse tipuri de rufe. Cat priveste durata pe care o are un program rapid trebuie spus ca este de 30 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU este un produs ce prezinta performante destul de mari la spalare, astfel incat dumneavoastra sa puteti spala cat mai multe rufe si cat mai divers.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply