Samsung WW90M644OBW/LE

Samsung are o multime de adepti. Iar asta se datoreaza faptului ca tehnologia sa inseamna calitate din mai multe puncte de vedere. In primul rand, Samsung nu se da la o parte atunci cand vine vorba de design. Dispozitivele sale au o finete aparte. Acestea sunt imbracate in carcase bune, care detona eleganta, dar si protectie. Iar printre acestea se numara si o masina de spalat alba, cu detalii negre, un model care noua ne-a captat imediat privirile: Samsung WW90M644OBW/LE. (vezi oferta de AZI)

Samsung WW90M644OBW/LE

Despre Samsung WW90M644OBW/LE

Samsung WW90M644OBW/LE este genul de produs care vine cu o capacitate buna de 9 kg. Aceasta o face o alegere inteleapta pentru familiile moderne, dar si pentru cuplurile care aleg sa spele destul de des. Ea are 1400 rpm si este genul de masina de spalat care ofera o stoarcere perfecta a rufelor. Acest fapt duce la diminuarea consideraibila a timpului pentru uscare a rufelor, fara ca utilizatori sa isi faca griji pentur tesaturi.

Samsung WW90M644OBW/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/LE, Tehnologie QuickDrive, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Smart Control, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Si apropo de tesaturi, in cazul acestei masini de spalat rufe, vorbim despre o multime de programe inteligente care au grija de toate tesaturile: de la cele mai murdare, la cele mai putin patate, care au nevoie eventual de o improspatare. Sunt acele momente in care avem tendinta de a tine foarte mult hainele in dulap. Ei bine, acestea capata un miros neplacut si greoi si necesita o imbunatatire.

Despre Samsung WW90M644OBW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OBW/LE – performanta Samsung si atunci cand vine vorba de spalarea rufelor

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Din punct de vedere al eficientei energetice, nu putem reprosa foarte multe acestei masini de spalat. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum redus. Si cu cat utilizatorii spala mai des, cu atat vor observa mai repede acest aspect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere al motorului, o dotare deosebit de importanta, acesta este de tipul Digital Inverter. Nu doar ca el asigura o durata mai mare de functionare a acestui dispoztiv, insa este si genul de masina de spalat rufe care nu intampina probleme din cauza calcarului apei si nici nu este foarte zgomotoasa. Puteti spala linistiti, chiar si atunci cand dorm cei mici.

Dincolo de asta, unei programe ale masinii Samsung WW90M644OBW/LE pur si simplu injumatatesc timpul de spalare. Si ofera aceleasi performante. Este vorba, mai exact, de atributul Quick Drive care face ca timpul sa scada cu aproape jumatate. Odata cu acest lucru se reduce si consumul de energie electrica, dar cu 20%.

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

Functia Recomandari reprezinta un adevarat expert in ceea ce priveste spalarea rufelor. Mai precis, aceasta este o aplicatie moderna, care face recomandari cu privire la buna functionare a masinii de spalat. Iar sfatul nostru este sa o folositi inca de la inceput.

O alta optiune care ne-a incantat este cea numita “Planificare”. Aceasta permite o programare in prealabil a ciclului de spalare, astfel incat masina sa sa termine la timp task-urile impuse de utilizator in materie despalare si igienizare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate aceste dotari pur si simplu inteligente sunt oferite pentru un pret pe care il putem cataloga ca fiind unul decent si nu mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply