Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU

Daca vrei sa iti cumperi o masina de spalat rufele bune, nu e nevoie sa cheltuiesti foarte multi bani, un buget cuprins intre minim 1.000 de lei si maximum 2.000 de lei fiind suficient pentru a putea sa-ti cumperi un astfel de aparat care sa fie de calitate. Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU (vezi reducerile de azi AICI) iti doveste exact acest lucru, avand un pret foarte accesibil.

Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU

Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU are un design foarte placut si modern, ceea ce iti ofera un grad de incredere in acest produs. De asemenea, faptul ca este realizat de Whirlpool, o companie foarte cunoscuta pentru masinile de spalat rufe create, iti sporeste aceasta incredere si faptul ca aparatul este unul bun.

Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Dispozitivul are culoarea alba si un panou de control care se poate invata foarte usor cum sa fie folosit si pe care il vei utiliza de azi inainte fara sa consulti fisa tehnica. Aparatul are latimea de 59.5 de centimetri, inaltimea de 84.5 de centimetri si adancimea de 58 de centimetri. Greutatea sa este de 66 de kilograme.

Specificatii tehnice despre model

Aceasta masina de spalat rufele are un nivel de zgomot la spalare de 63 de decibeli si un nivel de zgomot la centrifugare de 79 de decibeli, facand-o sa fie un dispozitiv destul de silentios. Ca functii si siguranta, modelul acesta dispune de selector pentru centrifugare, sistem de siguranta impotriva copiilor, programarea intarziata si informatii pe display.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU are incarcarea frontala si afisajul de tip LED. Viteza de centrifugare maxima pe care o poate atinge este de 1.200 de rotatii pe minut, fiind exact cifra pe care o recomanda specialistii ca fiind cea mai buna pentru un astfel de aparat. Capacitatea sa de incarcare este destul de mare, fiind de sapte kilograme, putand, asadar, sa speli toate rufele dorite intr-o singura tura.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa il in vedere atunci cand cumperi o masina de spalat rufele este daca aceasta este mare consumatoare de energie sau nu. In cazul acestui model de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU, nu trebuie sa-ti faci griji ca vei primi o factura incarcata, deoarece aparatul face parte dinclasa de eficienta energetica A++, ceea ce iti indica un produs cu un consum de energie redus.

Ca programe, modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU se poate lauda cu faptul ca include o diversitate foarte mare, care cuprinde atat programul rapid, de numai 30 de minute, dar si programe speciale pentru diferite materiale (bumbac, lana, sintetice) si multe altele (prespalare, colorate, delicate, sport, mix). Astfel, poti sa speli orice tip de rufe cu acest aparat, fara nicio problema.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU este unul foarte bun si eficient, iar, faptul ca este disponibil la un pret mai mic de 2.000 de lei, iti ofera un motiv in plus pentru care sa il cumperi pentru locuinta ta.

8 Total Score
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU: spalarea eficienta

O masina recomandata de utilizatori, usor de utilizat, cu capacitate mare de incarcare si 1200 rotatii, modelul Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU are si un pret accesibil

PROS
  • consuma putin detergent si apa
  • capacitate de incarcare de 7 kg
  • usor de instalat
  • usor de programat
CONS
  • nu are timer
  • cablu cam scurt
  • ramane cam multa apa in garnitura
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply