Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU

Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina de spalat rufele, probabil ca firma la care vei apela este Whirlpool, atat pe baza experientei anterioare cu aceasta companie, cat si tinand cont de recomandarile specialistilor. Daca nu ai mai folosit pana acum niciun produs Whirlpool, un model ca aceasta masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU (vezi AICI cel mai bun pret al momentului), cu siguranta, te va convinge sa investesti in acest aparat.

Whirlpool FWL61452W

Despre Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU

Primul lucru pe care il observi la orice masina de spalat rufele este designul pe care il are aceasta, lucru care ar putea sa-ti ofere informatii legate si de calitatea generala a aparatului. Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU are un design foarte modern si placut, ceea ce iti ofera deja motive pentru care sa acorzi atentie acestui aparat. De asemenea, acesta are culoarea alba, facandu-l foarte usor de integrat in locuinta ta.

Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU, 6th sense, 6 kg, 1400 rpm, Clasa A++, Alb

Latimea pe care o are masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU este de 59.5 de centimetri, inaltimea este de 84.5 de centimetri si adancimea e de 57.5 de centimetri. Greutatea sa este de 68 de kilograme. Nivelul de zgomot maxim la spalare este de 63 de decibeli si nivelul de zgomot maxim la centrifugare este de 79 de decibeli.

Whirlpool FWL61452W detalii

Caracteristici generale despre masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU

Acest aparat are incarcarea tipica celor mai multe modele de masini de spalat rufele, adica cea frontala. Capacitatea sa de incarcare este de sase kilograme, fiind una medie. Tipul de afisaj este LED. Viteza de centrifugare pe care o inregistreaza masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU este de 1400 de rotatii pe minut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un lucru foarte important cand iti cumperi o masina de spalat rufele (dar si oricare alt aparat electrocasnic) este sa ai grija ca produsul sa faca parte macar din clasa A de eficienta energetica, pentru a-ti oferi garantia unui consum de energie electrica mica. In schimb, modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU iti ofera chiar mai mult decat atat, deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce iti indica un consum mai mic chiar si decat aparatele din clasa A.

Modelul prezentat are mai multe programe disponibile, cel mai rapid fiind cel care chiar poarta acest nume, adica rapid, durand doar 30 de minute. Progamul de prespalare, cel pentru bumbac, pentru lana, pentru sintetice, pentru delicate, pentru colorate, pentru sport, cel mix si cel baby sunt alte programe pe care le poti gasi in acest aparat, facandu-l unul care se ridica la standarde foarte inalte de calitate si de cerinte.

Ca functii, aceasta masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU include detectarea automata a cantitatii, selectorul de centrifugare, informatii pentru display si programarea intarziata, facand-o sa fie un aparat chiar modern si foarte util in orice casa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii despre masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU

Avand in vedere toate aceste avantaje, faptul ca masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU este una si foarte ieftina iti ofera motivul suprem pentru care sa o cumperi.

8.5 Total Score
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU: super-calitatea ieftina

O masina de spalat marca Whirlpool merita de fiecare data atentia. Si modelul Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU are tot ce ii trebuie pentru a fi o alegere inteleapta

PROS
  • viteza de centrifugare de 1400 rotatii
  • clasa de eficienta A++
CONS
  • nu are timer
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply