Whirlpool TDLR 65210

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210 reprezinta dovada pura a faptului ca esentele tari se tin in sticlute mici. Acst model ocupa foarte putin spatiu, intocmai datorita micilor sale dimensiuni si totodata ofera performante de-a dreptul impresionante. Nu e de mirare ca in momentul de fata se afla in locuintele multor persoane. In plus, are si un pret accesibil, asa ca isi merita toti banii.(ACUM la reducere)

Whirlpool TDLR 65210

Despre Whirlpool TDLR 65210

Designul acestei masini de spalat rufe minimalist a deventi din ce in ce mai popular in strainatate in tarile mai dezvoltate decat Romania, iar incetul cu incetul se pare ca si la noi incepe sa ia amploare aceasta „moda”.

Whirlpool TDLR 65210
Whirlpool TDLR 65210

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210, 6th Sense, 6.5 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Nu doar ca aceste tipuri de electrocasnice sunt mai practice, mai usor de montat si ocupa putin spatiu, insa au si un design aparte. In plus, functiile, tehnologiile si caracteristicile acestora sunt de cea mai buna calitate.

Despre Whirlpool TDLR 65210

De ce merita investitia in masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Motivele pentru care chiar merita sa investesti in masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210 sunt numeroase, insa in cele ce urmeaza, nu voi reusi decat sa le evidentiez pe cele mai semnificative.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest model ne impresioneaza cu numeroase programe de spalare, care sunt, de altfel, si cele mai cautate de clienti. Printre acestea, e important sa le amintim pe cele pentru: Lana, Rufe delicate, Mixt, Program spalare manuala, Colorate, Prespalare, Antibacterial, Sintetic, Program consum redus de energie, Bumbac, Program rapid, insa si multe altele.

Bineinteles, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210 prezinta si 3 tipuri de tehnologii moderne, deosebit de utile: 6th Sense (al 6-lea simt), Soft Opening si Drum up. Tehnologia de al 6-lea simt permite spalarea rapida si eficienta a rufelor, cu un consum multk mai redus de energie, de apa si de detergent. Astfel, vei avea mult mai mult timp liber pentru a petrece cu familia, cat articolele tale sunt spalate eficient. In plus, chiar te vei putea odihni, intocmai pentru ca nu produce prea mult zgomot. Mai exact, aceasta masina prezinta un nivel de zgomot de centrifugare de 76 dB si un nivel de zgomot de spalare de 59 dB.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere faptul ca intreaga capacitate de incarcare a masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210 este de 6.5 kg, ceea ce inseamna ca este recomandat pentru familiile alcatuite din aproximativ 1-3 membri.

Pe cat este de practica, de eleganta si de eficienta, pe atat este si de mica, din punctul de vedere al dimensiunilor. Mai precis, aceasta prezinta o latime de 40 cm, o adancime de 60 cm, precum si o inaltime de 90 cm. Asadar, este ideala pentru incaprile mici, intocmai pentru ca se va incadra de minune, fara a incomoda.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prin urmare, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210 reprezinta o investitie ce chair merita facuta, mai ales ca poate fi achizitionata la un pret accesibil. In plus, de-a lungul timpului, vei reusi sa faci prin intermediul acesteia, o serie de economii destul de mari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply