Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Un uscator de rufe nu este un aparat electrocasnic pentru toata lumea, mai ales nu in Romania. In tara unde oamenii cauta de regula produse cat mai ieftine, este clar ca un model care nu costa deloc putin nu are cum sa atraga atat de multi cumparatori. Dar realitatea ne arata totusi ca lucrurile tind sa se schimbe. Din ce in ce mai multi cumparatori gasesc destui bani in buget pentru a putea achizitiona un astfel de aparat si daca vrei sa o faci si tu, de ce sa nu tintesti catre cei mai buni. Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 (vezi pretul cel mai mic doar AICI) vine de la unul dintre cele mai mari branduri de pe piata, este unul dintre cele mai mari uscatoare si in general ofera un nivel de calitate mult peste medie.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este un uscator care are o capacitate de 9 kg. Cu alte cuvinte, poate usca deodata cam atat cat si spala masinile de spalat cu volum mare. Nu mai este nevoie sa pui hainele pe sarma, cu ajutorul acest model toate intrand fara probleme in uscator.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420
Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, Pompa de caldura, 6th Sense, 9 kg, Clasa A++

Bineinteles, asa se intampla in teorie, pentru ca in practica nu se intampla intotdeauna asa. Materialele pe care le speli pot fi diferite, au necesitati diferite si uneori nu toate pot fi uscate la masina. De unele ai nevoie pe loc, pe altele le poti pune in dulap sau chiar le mai poti lasa la uscat pe sarma. Din fericire, un uscator modern are un raspuns la toate aceste probleme.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Capacitate mare, dar si programe pe masura

In primul rand, Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 are foarte multe programe, deci iti poti organiza garderoba exact asa cum vrei tu. Uscatorul are programe pentru bumbac, lana, haine sintetice, produse sport si multe altele. De asemenea, are si o functie pentru simpla reimprospatare a hainelor. Daca vrei sa le faci sa miroasa mai bine, fara sa le speli (spre exemplu, dupa ce au stat foarte mult in dulap)., este suficient sa apelezi la acest program scurt. In plus, timpul, temperatura si rotatiile pot fi setate si ele astfel incat rufele sa fie gata de calcat, de purtat sau sa mai necesita putina uscare naturala.

Dar acest lucru aduce cu sine si un aspect mai putin bun, cel putin in viziunea unora. Cu atat de multe programe si setari, Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 poate sa para un un uscator greu de folosit. Exista persoane care se plang ca se incurca in setari, desi totul se face printr-o rotita si cateva butoane, ca la masina de spalat. In general, daca vrei sa folosesti porgramele clasice, totul e foarte simplu, dar este adevarat si ca lucrurile se mai complica atunci cand cauti ceva mai special.

In final, un alt aspect important la acest model este clasa de eficienta energetica. Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 foloseste un sistem cu pompa de caldura, astfel incat uscarea e mai eficienta, dar si mai economa. Aparatul face parte din categoria A++, una dintre cele mai inalte, asa ca factura nu va fi o problema prea mare (uscatorul consuma cam la fel de mult ca o masina de spalat).

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, un design placut

Nici nu Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 nu scapa de vesnicul design de masina de spalat. Si nu ar fi o problema chiar atat de mare daca nu as fi vazut deja modele de uscatoare care se distanteaza un pic de acesta si care arata pur si simplu mai interesant. Chiar si asa, aspectul este unul placut, in conformitate cu ceea ce vedem astazi pe piata. Aparatul are si un afisaj electronic, toate elementele fiind la locul lor. De asemenea, trebuie notat si ca modelul acesta ocupa ceva mai mult spatiu. Pana la urma, are si o capacitate mai mare, deci e normal sa se intample asta.

Concluzii

Daca ar fi sa ne uitam exclusiv la programe si la functii, nu s-ar putea spune ca Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este cu mult mai bun decat alte uscatoare de la firma americana, din aceeasi categorie de calitate. Insa conteaza ca este un pic mai incapator. Daca asta iti doresti, atunci cu siguranta este un model recomandat. Pretul oricum creste foarte putin, asa ca diferenta nu va fi intens simtita la buzunar. In rest, ai multa diversitate in utilizare, un consum energetic scazut si un design decent, deci modelul isi merita banii, chiar daca nu sunt in mod absolut cei mai putini.

9.5 Total Score
Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, uscator cu o capacitate de 9 kg

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este cu mult mai bun decat alte uscatoare de la firma producatoare

PROS
  • Capacitate de 9 kg
  • Clasa energetica foarte buna
  • Multe programe si functii
CONS
  • Nimic
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply