Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care

Daca va numarati printre cei care au devenit de curand parinti, avem o recomandare pentru voi. Investiti inteligent intr-un uscator de rufe, care sa va ajute sa obtine haine nu doar curate, ci si uscate, intr-un timp foarte scurt. Veti observa, probabil faptul ca ingrijirea hainelor celor mici poate fi o provocare. Iar asta din cauza ca ele se murdaresc foarte usor. Insa, daca aveti in locuinta dumneavoastra un uscator de rufe precum Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care, nu aveti de ce sa va faceti griji.(cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care

Despre Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care

Inzestrat cu aceeasi tehnologie inteligent precum masinile e spalat, uscatorul Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care are un simt aparte care detecteaza incarcarea si cat de umede sunt rufele din interior. Apoi, se ocupa de uscarea acestora, pastrandu-le miros placut oferit de detergent si balsam.

Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care
Uscator de rufe Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care, Tehnologia Heat Pump, 10 kg, Tehnologia al 6-lea Simt, Display LED, Clasa A++, Alb

Inchipuiti-va cta de usor este sa introduceti in cuva uscatorului 10 kg de rufe, indiferent ca este vorba de lenjerii de pat sau pulovere si sa le uscati pe toate, dintr-o data. Fara timp de asteptate, fara a fi nevoie sa intindeti rufele prin balcon, fara stres si griji.

Despre Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care

Uscator de rufe Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care – are mare grija de tesaturile pe care le usuca

Citeste si despre LG F4J7VY2S

Daca ar fi sa rezumam intr-un singur cuvant performantele acestui uscator de rufe, am putea spune ca el acorda atentie sporita rufelor, avand grija de tesaturile din care acestea sunt alcatuite. Mai precis, indiferent de materialul folosit pentru confectionarea rufelor, acesta se asigura ca ele sunt bine pastrare. Si nu este deloc dificil sa faca acest lucru, avand in vedere faptul ca el are la dispozitie sistemul Supreme Care.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Cum functioneaza acest sistem in cazul modelului Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care? Este foarte simplu. Secretul consta in a detecta cantitatea de haine si cat de umede sunt acestea. Astfel, in cazul in care vorbim de haine foarte ceva mai groase, este firesc sa fie setata o temperatura mai mare. Insa, daca este vorba de haine subtiri si sensibile, atunci temperatura va fi una potrivita.

Un alt aspect important legat de acest uscator este Tehnologia Heat Pump – adica pompa de caldura. Ea este cea care determina temperatura potrivita in interiorul uscatoruluid e rufe, astfel incat acesta sa poate scoate tesaturile uscate, insa fara a exista riscul de a le subtia. Dincolo de asta, Heat Pump previne aparitia cutelor si pastreaza igienizarea.

Citeste si despre Bosch WAW32640EU

Cel mai important aspect pe care utilizatorii il au in vedere atunci cand intalnesc pentru prima data uscatorul Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care este legat de economisire. Cat de multa energie electrica ajunge sa consume intr-un an acest produs. Din fericire, insa, raspunsul este unul pozitiv. Uscatorul face parte din clasa A++, ceea ce inseamna ca el consuma destul de putin.

O alta intrebare pe care utilizatorii o adreseaza este legata de programe. Insa, si aici vestile sunt unele bune. Modelul prezentat are in dotare nu mai putin de 18 programe, printre care se numara si uscarea rapida sau cea delicata. Un alt aspect important este cel legat de programare. Dispozitivul poate fi programat sa porneasca atunci cand utilizatorul are nevoie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este mare, avand in vedere eficienta demonstrata de acest produs de-a lungul timpului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply