Whirlpool HDLX 70410

Whirlpool este cel mai mare producator de masini de spalat din lume si cu siguranta si la noi in tara au o pozitie foarte buna pe piata, daca nu chiar cea mai buna. In aceste conditii, este normal ca ei sa ofere si o gama variata de uscatoare de rufe, unele de calitate superioara, care sa te ajute sa scapi de grija pusul hainelor pe sarma si de asteptatul timp de cateva zile pentru a le purta. Whirlpool HDLX 70410 (vezi acum pretul din promotie) este unul dintre aceste modele. Un produs pentru care trebuie sa investi un pic, dar unul premium, care in cea mai mare parte satisface cam toate nevoile pe care le poti avea.

Whirlpool HDLX 70410

Despre Whirlpool HDLX 70410

Sunt absolut convins ca exista cele mai mari sanse de a confunda modul in care arata Whirlpool HDLX 70410 cu cel in care o face o masina de spalat de la aceeasi firma. Sunt si diferente, asa cum este gratarul din partea inferioara, dar in general, acest uscator seamana extrem de mult cu o masina. Are si dimensiuni similiare, ocupand exact acelasi spatiu pe care il ocupa o masina de spalat de marime medie. In ceea ce priveste capacitatea, Whirlpool HDLX 70410 poate sa usuce 7 kg de rufe. E destul de bine si chiar daca exista si uscatoare mai incapatoare, acesta este pe masura majoritatii masinilor de spalat de pe piata si poate face numai bine fata necesitatilor unei familii.

Whirlpool HDLX 70410
Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410, 6th Sense, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++

In rest, Whirlpool HDLX 70410 este un model alb, cu un panou LCD mare, dar care indica doar timpul de functionare. La prima vedere, controlul pare relativ complicat, avand multe pictograme si cateva butoane situate in jurul afisajului. Dar programul se seteaza doar cu ajutorul unei rotite, deci de fapt e destul de simplu si daca citesti manualul nu ai cum sa nu te descurci.

Whirlpool HDLX 70410 consuma putin si are multe programe

Whirlpool HDLX 70410 este unul dintre uscatoarele moderne, cu pompa de caldura, ceea ce ofera avantaje in doua arii importante ale utilizarii sale. In primul rand, hainele sunt uscate la temperaturi ceva mai mici, asa ca ele nu se strica in timp. Cu alte cuvinte, le poti usca si o data pe saptamana, calitatea materialului nefiind afectata de proces. De asemenea, aceasta pompa de caldura aduce si un consum mai redus de energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++ si consuma in jur de 1.7 kw pe ora. Poate ca el dubleaza astfel consumul unei masini de spalat, dar asa cum spuneam, e un produs premium care nu se adreseaza chiar tuturor cumparatorilor (unora din cauza bugetului, altora din cauza spatiului).

Ca programe, Whirlpool HDLX 70410 este un aparat destul de complex, ceea ce in mod cert reprezinta un important avantaj pentru orice uscator de rufe. Asa cum spuneam, are o capacitate destul de mare, deci poate sa deserveasca o intreaga familie. De asemenea, poate sa fie incarcat si la jumatate, caz in care mai scade timpul in care isi face treaba.

De cele mai multe ori il vei folosi pentru materiale normale, caz in care orice tip de program este bun. Dar acesta vine si cu setari pentru lana sau pentru haine sintetice, deci si situatiile mai speciale sunt acoperite. De asemenea, Whirlpool HDLX 70410 are si avantajul de a scoate scamele de pe haine. Nu doar ca ele vor fi uscate in maxim doua ore, dar vor fi si mai “curate”. Trebuie doar sa le calci si sa le porti sau le pui in dulap. Nu in ultimul rand, mirosul balsamului sau al detergentului sa pastreaza foarte bine, deci hainele vor fi nu doar curate ci si inmiresmate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Whrilpool rareori scot pe piata produse inferioare din punct de vedere calitativ. Iar uscatorul Whirlpool HDLX 70410 nu este un model oarecare, ci unul foarte bun, de calitate superioara. Iar acest lucru poate sa fie observat cam la orice te-ai uita la el. Arata destul de bine, consuma putin, are o capacitate buna si programe dintre cele mai variate.

Desi nu este nici pe departe un model ieftin, raportul dintre pret si calitate este unul mai mult decat rezonabil. Esential este insa sa ai si spatiu pentru a-l monta. Un uscator de rufe nu este destinat apartamentelor foarte mici, deci inainte de a-l cumpara, aspectul financiar trebuie sa fie continuat si de cel legat de loc.

9.5 Total Score
Whirlpool HDLX 70410, un uscator excelent de la una dintre cele mai mari firme

Whirlpool HDLX 70410 nu este un model oarecare de storcator, merita toata atentia pentru functiile sale.

PROS
  • Multe programe, unele dintre ele foarte utile
  • Consum redus de energie electrica
  • Design ok
CONS
  • Un pic prea zgomotos pentru unii
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply