Whirlpool FWDG97168WS EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Traim in era tehnologiei is a vitezei, era in care ne place sa obtinem lucrurile instant. Nu avem vreme de pierdut si pretindem de la aparatele pe care le detinem sa fie cat mai inteligente si performante. Si astfel a rezultat modelul de masina de spalat Whirlpool FWDG97168WS EU un dispozitiv care vine cu dotari foarte bune. Iar spre deosebire de masinile obisnuite, aceasta nu se ocupa doar de spalare, ci si de uscarea lucrurilor, fapt care reprezinta un mare plus pentru utilizator. Si iata de ce. (ACUM la reducere)

Whirlpool FWDG97168WS EU

Despre Whirlpool FWDG97168WS EU

Din punct de vedere al designului, masina are culoare alb imaculat, asa cum vor fi si unele rufe pe care intentionati sa le splati. Din punct de vedere al numarului de rotatii vorbim despre 1600, ceea ce poate fi vazut drept un numar exceptional.

Whirlpool FWDG97168WS EU
Whirlpool FWDG97168WS EU

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG97168WS EU, Spalare 9Kg, Uscare 7Kg, 1600 rpm, Clasa A, 60 cm, Alb

Whirlpool FWDG97168WS EUare o capacitate excelenta de 9 kg atunci cand vine vorba de spalarea propriu-zisa si de 7 kg atunci cand ne gandim la uscare. Este firesc ca uscatorul sa fie mai mic de capacitatea de spalare deoarece rufele devin mai solicitante ca volum.

Despre Whirlpool FWDG97168WS EU

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FWDG97168WS EU –un produs 2 in 1

Citeste si despre Indesit EWSD 61051 W EU

Un produs 2 in 1 inseamna un dublu avantaj pentru utilizator. Pe de-o parte hainele sunt improspate si spalate, iar pe de alta parte sunt bine uscate, astfel incat sa fie luate din masina de spalat si asezate direct in dulap sau chiar purtati. Si ganditi-va numai cat spatiu economisiti cu ajutorul unui produs precum Whirlpool FWDG97168WS Eu, genul de masina care nu va cere sa va intindeti uscatoare sau sarme prin toata locuinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, vestea buna este ca balconul poate fi folosit pentru altceva, in aafra de uscat rufe. De exemplu, va puteti relaxa sau puteti depozita alte lucruri.

Din punct de vedere al economisirii, nu putem spune ca Whirlpool FWDG97168WS EU sta excelent, din cauza consumului generat de uscator. Astfel, aceasta se afla situata in clasa A. Consumul acesteia nu este mare.

Citeste si despre Beko WMY71283LMB2

Tehnologia de tipul FreshCare+ este cea care are grija de tesaturile respective. Ea determina miscari delicate ale tamburului si un tratament pe baza de abur pentru masina de spalat. Tratamentul cu aburi are un rol deosebit in cazul modelului Whirlpool FWDG97168WS Eu deoarece duce la eliminarea bacteriilor si a mirosurilor.

Dincolo de asta, modelul are 6-lea simt are senzori speciali care se ocupa de monitorizarea procesului de spalare, avand rolul de a regla presiunea, dar si consumul de resurse. Pe langa asta, masina de spalat Whirlpool FWDG97168WS Eu stie care este incarcatura din interiorul sau si in felul acesta regleaza si consumul. Fara energie si apa risipite inutil, fara stres si probleme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Totodata masina de spalat confera utilizatorului libertatea de a alege tipul de uscare. Poate fi vorba de uscare pana la eliminarea apei din rufele respective sau poate fi vorba de uscare cu temporizator. Aceasta din purma permite utilizatorului sa programeze timpul in care masina de spalat sa se ocupe de uscarea rufelor respective. Referitor la pret, acesta nu este mare pentru o masina care include si uscator automat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply