Whirlpool FWDD1071681WSEU

O casa completa si o casa ideala poate fi visul oricarei persoane dar putem avea totusi definitii diferite cand vine vorba despre ceea ce poate fi ideal la o locuinta. Putem sa avem in prima faza partea de mobilare dar poate fi vorba si despre utilare iar in aceasta categorie vom putea avea ceea ce inseamna rolul pe care il vor putea juca electrocasnicele precum Whirlpool FWDD1071681WSEU.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool FWDD1071681WSEU

Despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Acest model Whirlpool FWDD1071681WSEU poate fi cu siguranta varianta cea mai buna pentru majoritatea locuintelor si asta cu atat mai mult cu cat nu toata lumea are suficient spatiu pentru a isi aduce toate electrocasnicele iar in modul asta se poate obtine un confort maxim cu un consum minim de spatiu.

Whirlpool FWDD1071681WSEU
Masina de spalat cu uscator Whirlpool FWDD1071681WSEU Freshcare+, 10 kg spalare, 7kg uscare, 1600 rpm, Display LCD, Clasa energetica A+

O masina de spalat fiind ceea ce are nevoie toata lumea si orice familie poate aduce un mare plus pentru foarte multe persoane insa trebuie pe langa partea de spalare avuta in vedere si partea de uscare.

Despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Un model Whirlpool FWDD1071681WSEU cu multe plusuri

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat cu uscator ceea ce ne duce la partea in care pentru unele persoane este greu sa aduca foarte multe electrocasnice in locuinta lor din cauza spatiului. Acest model doi in unu inseamna posibilitatea ca prin utilizarea unui model cu o dimensiune de 85 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65.4 cm adancime sa aveti atat rufe curate cat si unele uscate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dimensiunea este cu siguranta importanta si este vorba despre asezarea in locul potrivit insa chiar daca este mai mare decat un model obisnuit de masina de spalat veti avea in schimbul dimensiunii pe langa cele doua functii si o capacitate de incarcare de 10 kg pentru spalare si 7kg pentru uscare.

La partea de dimensiune mai avem de adaugat si partea de deschidere a hubloului insa cu toate elementele pentru pozitionare poate ma trebuie avut in vedere si aspectul privind zgomotul pe care Whirlpool FWDD1071681WSEU il poate produce. Pentru spalare aveti un zgomot de 54dB pentru spalare, 83dB pentru centrifugare cu o viteza de pana la 1600 rpm iar pentru uscare zgomotul produs este de 63dB.

Citeste si despre Samsung WW70J5545FW/LE

Orice electrocasnic poate sa aiba si o parte a eficientei insa aveti si o parte a consumului de resurse ceea ce determina si pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+ cu un consum mediu anual de 220 kWh.

Caracteristici posibile si disponibile sunt multiple si poate fi vorba si despre unele functii pe care sa va bazati si care sa va convinga cu privire la toate avantajele pe care le veti putea utiliza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avem partea de programe de spalare pe care le ofera Whirlpool FWDD1071681WSEU si intre care se afla unele clasice insa sunt si unele moderne. Dintre acestea veti putea sa apreciati posibilitatea de a va baza pe un program precum cel dedicat articolelor sport, cel EcoBumbac dar poate si programul de spalare rapida de 30 minute. Functiile de siguranta sau care aduc un plus pot fi considerate cele precum blocarea accesului la interfata de control dar putem avea si tehnologiile precum Fresh care+ sau Soft Move.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply