Whirlpool FWD91496WS EU

Spalatul rufelor este ceva comun pentru fiecare dintre noi si poate fi vorba despre alegerea unor modele de electrocasnice care sa va ajute si pe care sa va bazati in aceasta activitate. Un astfel de ajutor poate veni si din partea unui model Whirlpool FWD91496WS EU insa alegerea sa trebuie sa fie una bazata pe o analiza amanuntita.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool FWD91496WS EU

Despre Whirlpool FWD91496WS EU

Analiza acestui model Whirlpool FWD91496WS EU va incepe cu siguranta de la exteriorul sau si mai exact de la partea de elemente exterioare care pot sa tradeze unele elemente sau functii interioare iar panoul de control digital dar si mecanic poate fi un astfel de element.

Whirlpool FWD91496WS EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FWD91496WS EU, 9 Kg, 1400rpm, Clasa A+++, Alb

In fiecare situatie sau in analiza fiecarei caracteristici trebuie ca anumite elemente sa primeze iar pentru un astfel de model putem sa trecem dincolo de aspect sau si mai inainte sa trecem de partea de pret de achizitie.

Despre Whirlpool FWD91496WS EU

Utilitatea Whirlpool FWD91496WS EU

Citeste si despre Arctic APL51211BDW3

Este destul de clar care este rolul unei masini de spalat insa pentru a diferentia anumite modele putem sa analizam mai in detaliu acest model Whirlpool FWD91496WS EU. Mai avem de vazut unele elemente insa care au legatura atat cu partea de aspect sau de design cat si cu partea de functionare si poate fi vorba despre faptul ca este un model cu incarcare frontala si cu un hublou al carui deschidere este spre stanga.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Partea de deschidere a hubloului poate fi un element care este analizat pe langa cel al gabaritului acestui model iar aste pentru ca dimensiunea este pana la urma cea care directioneaza pozitionarea masinii de spalat. Veti avea nevoie de un spatiu de minim 84.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si pentru adancime de 57.7 cm.

Dimensiunea dupa cum spuneam are legatura si cu partea de utilizare chiar daca in mod indirect si veti avea capacitatea de incarcare de pana la 9kg a Whirlpool FWD91496WS EU. Modul de spalare al acestei cantitati de rufe va tine cu siguranta si de ce program veti alege dintre cele 13 disponibile si poate fi vorba despre cele clasice dar poate fi vorba si despre cel dedicat lenjeriilor, cel dedicat pentru blugi sau poate cel dedicat rufelor colorate.

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Daca modul de spalare tine de programul ales partea de uscare si de timp in care veti putea sa va bucurati de toate rufele curate si uscate poate depinde de programul de spalare rapida disponibil de 30 minute. Tot ca si timp mai putem avea cel de uscare iar asta pentru ca veti putea sa setati ca viteza de centrifugare sa fie pana la 1400 rpm.

Modul de utilizare al acestui model mai poate sa aiba si alte efecte asupra unei locuinte sau a unei familii si unul dintre acestea poate fi cel al zgomotului pe care il produce si veti avea pentru spalare 52dB iar pentru centrifugare un zgomot de pana la 79dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ultimul aspect asupra influentei asupra locuintei pe care acest model Whirlpool FWD91496WS EU il are poate fi cel al consumului de resurse si pozitionarea modelului in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply