Whirlpool FWD91496WS EU

Masinile de spalat rufe, indiferent daca ne convine acest lucru sau nu, fac parte dintre dispozitivele de care nu ne putem lipsi sub nicio forma. Acestea nu doar ca sunt binevenite in locuinta noastra, dar sunt cele care ne ajuta sa ne pastram o imagine placuta si ingrijita. Iar o exceptie de la acesta regula nu este nici modelul Whirpool FWD91496WS EU, un dispozitiv care pe noi ne cucereste prin designul sau simplu, dar atributele interesante. (ACUM la reducere)

Whirlpool FWD91496WS EU

Despre Whirlpool FWD91496WS EU

Acesta masina de spalat rufe inseamna o capacitate foarte buna de 9 kg si un numar impresionant de rotatii. Mai precis, este vorba de 14000. Acestea se dovedesc foarte utile si pot fi setate in functie de tesaturile folosite. Nu este obligatoriu ca masina sa ramana la 1400 rpm.

Whirlpool FWD91496WS EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FWD91496WS EU, 9 Kg, 1400rpm, Clasa A+++, Alb

Mai departe, aflati povestea acesteia.

Despre Whirlpool FWD91496WS EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FWD91496WS EU – bucurati-va de tehnologia Al Saselea Simt

Citeste si despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Am putea incepe cu mentionarea tehnologiei Al Saselea Simt. Aceasta detine senzori speciali care au rolul de a regla procesul de spalare al hainelor. Pentru a intelege cum functioneaza, va explicam noi. Senzorii masinii isi dau seama cat de incarcata este cuva si cat de murdare sunt rufele care au fost asezate in interiorul acesteia. Astfel, consumul de energie, apa si chiar si timpul de spalare sunt reglare corespunzator. Putem spune ca masina nu se opreste pana nu este totul perfect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sense inverter motor – reprezinta o dotare speciala a acestei masini de spalat. Motorul determina performante si rezistenta produsului, insa il mentine in acelasi timp silentios. Vorbim de o masina fara vibratii deranjante si fara sa ruineze bugetul utilizatorilor sai. Fiecare experienta de spalare devine placuta, chiar si pentru cei care aleg sa doarma sau sa se ocupe de altceva in timp ce masina ruleaza.

Programele de spalare sunt inteligent concepute, astfel incat sa acopere toate nevoile utilizatorilor. Vorbim de o masina de spalat buna, care nu ii va dezamagi sub nicio forma pe utilizatori. Ba mai mult, exista un sistem modern numit FreshCare+.

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Acesta determina prospetime rufelor si duce la o buna incheiere a ciclului de spalare. FreshCare+ nu permite dezvoltarea microbilor sau bacteriilor in interiorul masinii, ci contribuie la protejarea totala a acesteia. In acest fel, chiar daca alegeti sa lasati rufele in interiorul masinii pentru ca nu aveti timp sa le scoateti, ele isi vor mentine prospetimea.

Vorbim de o prospetime de pana la 6 ore, ceea ce inseamna ca detergentul si balsamul nu au fost folosite degeaba. Dincolo de asta FreshCare+ maseaza rufele usor, fiind vorba de oscilatii bidirectionale lente. Acestea includ jeturi de abur, astfel incat circulatia aerului sa combata mirosurile neplacute despre care vorbeam. Insa, trebuie sa va avertizam in privinta unui lucru: acest program nu este compatibil cu cele deja dedicate rufelor delicate sau pilotelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Exista in schimb un alt program interesant. El poarta numele de 6th Sense Colours si are niste senzori de reglare a presiunii, astfel incat rufele sa fie protejate in timpul spalarii. Cele murdare, vor necesita mai mult timp de spalare, in timp cele cele mai delicate, vor fi curatate usor si rapid, fara a fi solicitata o presiune mare sau o cantitate de detergent. Pretul masinii este excelent, avand in vedere cat de bune sunt datorile cu care au inzestrat-o producatorii sai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply