Whirlpool FSCR80423

Daca va doriti o masina de spalat rufe care sa isi faca treaba cu adevarat, atunci aveti nevoie de Whirlpool FSCR80423, un model in care Al Saselea Simt face diferenta. (Doar acum la reducere)

Whirlpool FSCR80423

Despre Whirlpool FSCR80423

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 are 1400 de rotatii pe minut, ceea ce o face o masina foarte rapida. Nivelul sau maxim de incarcare este de 8 kg.

Whirlpool FSCR80423
Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423, 6th Sense, Supreme Care, Direct Drive, butoane Touch Control, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Butoanele acestui dispozitiv sunt de tipul touch control, ceea ce inseamna un afisaj intuitiv. Masina are o culoarea clasica si anume alb, fiind genul de produs usor de asortat in locurile in care este asezata. Dimensiunile sunt de 61 x 59,5 x 85 cm. Lungimea cablului este si ea de 1,2 m. Referitor la incarcare, aceasta se realizeaza standard.

Despre Whirlpool FSCR80423

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 – exact ceea ce trebuie

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 nu face exceptie atunci cand vine vorba de celebra tehnologie Al Saselea Simt. Aceasta reprezinta de departe punctul forte al producatorilor Whirpool si, ce-i drept, se dovedeste un real avantaj pentru utilizatori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Senzorii speciali ai masinii se ocupa de o monitorizare temeinica si permanenta a tot ce inseamna procesul de spalare. Astfel, masina regleaza automat timpul de spaalre, consumul de apa si de detergent. Iar produsul prezentat nu se opreste pana nu sunt obtinute rufe perfect curate si igienizate. Rezultatele se dovedesc perfecte, indiferent de cat de murdare sunt hainele.

Experienta Supreme Care oferita de Whirlpool FSCR80423 este un alt mare plus. Aceasta include controale intuitive care sunt selectate prin apasarea butoanelor Touch Control. Nici macar nu este nevoie sa fie citite cu atentie instructiunile pentru a va da seama cum functineaza produsul.

Citeste si despre Beko WTV9734XS0

Zen Tehnology este un alt atribut al produsului. Acesta are rolul de a inlocui cureaua clasica, determinand mai putine vibratii ale motorului. In felul acesta, produsul este mai silentios decat alte masini de spalat, fiind capabil sa econimiseasca si resurse: energie, apa sau chiar timp. Dincolo de asta, motorul are o durata de viata mai mare, ceea ce inseamna o investitie mai inteligenta pentru utilizator. Tamburul se misca si el in functie de programul selectat. Uneori, acest lucru se poate realiza mai tare si mai rapid, alteori mai lent.

FreshCare este functia care se activeaza automat atunci cand utilizatorul nu are timp sa scoata din cuva masinii rufele. Se intampla, uneori, sa fim atat de obositi din cauza activitatii de peste zi, incat este cu adevarat dificil sa ne mobilizam si sa ne ocupam asa cum se cuvine de spalat. Insa, chiar daca lasam rufele in interiorul masinii, acestea nu vor capata un miros neplacut, ci isi vor mentine acea prospetime de haine curate si perfect igienizate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ingrijirea rufelor este un lucru care face din produsul Whirlpool FSCR80423 o alegere de top pentru toti utilizatorii moderni. Astfel, pretul sau nu este mare, ci este mai degraba justificat. Si nu o spunem noi, spun cei care au folosit deja masina si profesionistii care s-au ocupat de analiza sa atenta. Produsul a trecut toate testele, in special pe cel de curatare al petelor dificile precum cele de sirop sau cafea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply