Whirlpool FSCR 12440

Modul in care putem sa ne ajutam de tehnologie se rezuma pana la urma si la partea de activitati casnice pe care le avem de facut sau care trebuie facute in asa fel incat sa nu consumam prea multe resurse. In privinta utilizarii Whirlpool FSCR 12440 putem sa spunem fara nici un fel de probleme ca este vorba despre ceea ce are de oferit tehnologia mai bun pentru noi.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool FSCR 12440

Despre Whirlpool FSCR 12440

O masina de spalat poate fi utiliza indiferent de tip sau de model insa daca este vorba despre a alege un model care poate fi pus in varful listei ca si modernitate cu siguranta Whirlpool FSCR 12440 poate fi ceea ce aveti nevoie.

Whirlpool FSCR 12440
Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440, 1400 rpm, 12 kg, Display Smart, Clasa A+++

Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici un detaliu cand vine vorba despre alegerea acestui model si asta pentru a putea vedea totusi daca pretul de achizitie este atat de mare pe cat pare sau este unul justificat.

Despre Whirlpool FSCR 12440

Elementele Whirlpool FSCR 12440

Citeste si despre Indesit BWE 81284X W EU

Avem posibilitatea de a analiza foarte bine ceea ce are de oferit Whirlpool FSCR 12440 inainte de a lua o decizie cu privire la achizitia sa iar asta inseamna analiza atat din perspectiva aspectului sau a constructie cat si a functionarii. Pentru partea constructive avem ceea ce inseamna designul iar acesta de si este unul marcat de nuanta alba este cu siguranta unul modern prin prisma panoului de control pe care il are fiind vorba despre unul digital.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modul in care este controlata functionarea poate fi destul de important iar asta daca vreti sa nu aveti nici un fel de probleme. Pana la functionare va fi nevoie ca masina de spalat sa fie legata la sursa de apa si de curent iar pentru asta avem si consumul mediu anual de resurse fiind vorba despre 110 kWh pentru energia electrica si de pana al 11900l pentru apa.

Aceste niveluri de consum sunt cele care determina in mod direct positionarea Whirlpool FSCR 12440 in clasele de eficienta. Pentru partea de eficienta energetica la spalare avem o clasa A iar pentru eficienta energetica generala acest model se pozitioneaza in cea mai buna clasa de eficienta din acest moment si anume in clasa A+++.

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Ca sa poata fi realizate toate conexiunile si ca sa putem vorbi despre punerea in functionare mai trebuie sa avem si locul potrivit pentru instalare. Acest loc are de tinut cont in prima faza de faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala iar hubloul este unul cu o deschidere spre stanga iar apoi are de tinut cont de inaltimea de 85 cm, latimea de 59.5 cm si adancimea de 61 cm.

Partea de spalare si utilizare efectiva ne duce insa spre ceea ce inseamna disponibilitatea unui numar de 10 programe avand unele precum cel dedicat rufelor colorate, cel rapid sau cel cu consum redus de energie dar depinde si de viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toate cele 12 kg de rufe vor fi in siguranta prin utilizarea Whirlpool FSCR 12440 dar si voi veti fi prin prezenta unor functii precum blocarea accesului la interfata, programarea intarziata sau tehnologia cu al 6lea simt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply