Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

Aveti nevoie de un produs de caresa va bucurati de fiecare data cand vine vorba de spalatul rufelor? Acesta poate fi chiar Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

Despre Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

Un prim aspect ce trebuie luat in considerare cand vine vorba despre acest model este dat de dimensiunile pe care le are. Astfel, acesta are o adancime de 42.5 cm. Ca latime, acest model prezinta 59.5 cm. Despre inaltimea sa trebuie specificat faptul ca este de 83.7 cm. Ca greutate, acesta cantareste 58.7 Kg. La exterior, acest model este de culoare alba.

Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Partea din fata a exemplarului detine un panou de comanda de tip digital, un detaliu caracteristic pentru multe modele de masini de spalat rufe din gama Whirlpool.

Despre Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU – un exemplar cu multe trasaturi bune

Citeste si despre LG F2J5HY3W�

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU consuma anual o energie de 173 kWh. Acest model de tip standard are o incarcare frontala, iar capacitatea de care dispune pentru incarcarea rufelor este de 6 kg. Astfel, veti avea la dispozitie un interior destul de

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe de alta parte, un detaliu necesar de stiut este viteza la centrifugare, iar cea de care dispune acest exemplar este de 1200 rpm. Acesta este importanta, astfel ca, rufele vor cat mai stoarse. Pentru ca este un model cu un nivel de zgomot la centrifugare de 85 Db trebuie sa va ganditi mai bine referitor la locul unde sa il asezati astfel incat sa nu deranjeze.

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU detine functia Soft Move specifica tamburului. Astfel, aceasta se remarca prin mai multe miscari pe care le realizeaza acesta in timpul spalarii. Acestea pot fi personalizate in functie de fiecare tip de tesatura sau incarcatura a masinii. Interesant de spus este faptul ca masina este cea care le detecteaza inca dinainte de inceperea ciclului de spalare. Mai mult, aceste miscari au drept parametrii rotatiile, viteza, pauza, precum si acceleratia. Este un model ce dispune de protectie, astfel ca, blocarea de siguranta o puteti activa ori de cate ori vreti sa fiti in siguranta.

Citeste si despre Bosch WDU28540EU

Fresh Care este tehnologia acestui model, care va avea grija de tesaturile rufelor dumneavoastra. Asta pentru ca, la finalul procesului de spalare, vor actiona miscarile delicate ale tamburului, precum si tratamentul cu abur care vor avea grija de tesaturi. Acesta poate fi activ pana la 6 h in urma terminarii rufelor. Este un program util si pentru estomparea bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

La spalare, aceasta masina de spalat rufe detine programele: Prespalare, Sport, Delicate, Baby, EcoBumbac, Mixed & Magic, Spalare rapida 30′, Sintetice, Lana. Nu ii lipseste nici Optiunea pentru terminare intarziata, care va poate ajuta destul de mult. Daca va grabiti si aveti nevoie de rufe spalate gata cat mai repede puteti apela la programul rapid, acesta avand o durata de 30 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU va poate oferi rezultate cat se poate de bune cand vine vorba de rufe spalate cat mai bine, dar si ingrijite. Pretul la care se vinde acest model este unul usor crescut, dar este pe masura a ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply