Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Pentru o locuinta completa este o gama de electrocasnice care trebuie sa fie prezente si intre acestea cu siguranta poate fi vorba si despre partea de aducere in sprijinul vostru a unei masini de spalat rufe. Un model nou de masina de spalat poate sa fie de dorit si pentru a inlocui un model mai vechi insa pe lista de posibile modele la care puteti apela se afla si un model Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

O astfel de masina de spalat rufe poate fi cu siguranta de dorit si nu doar pentru ca este un model nou ci si pentru partea in care doriti sa castigati spatiu pentru voi si pentru locuinta voastra si asta datorita caracteristicii slim pe care Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU o are.

Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU, 6th Sense Colours, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Trebuie sa aveti in vedere totusi si partea de incarcare frontala a acestui model si asta va poate influenta putin partea de pozitionare a acestui model.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Mai usor cu Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Citeste si despre LG F6WD148TWIN

Spalarea rufelor poate fi cu siguranta importanta si poate avea legatura cu orice familie, cu orice gospodarie dar si cu orice persoana. Despre ceea ce va poate oferii insa Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU pentru a putea sa faceti asta intr-un mod foarte avanatjaos tine atat de partea constructiva cat si de partea functionala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru prima categorie veti avea ceea ce inseamna dimensiunea masinii de spalat si care este de 83.7 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si de 43.5 cm in adancime de unde si caracteristica slim. Cum am precizat trebuie tinut cont si de aspectul privind incarcarea frontala a acestui model si asta pentru ca veti avea hubloul cu care este echipata masina de spalat si care are o dimensiune de 33cm dar care vine si cu o deschidere spre stanga.

Putem observa in partea exterioara a masinii de spalat Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU in afara de dimensiune sau gabarit si partea de panou de control. Prezenta unui panou de comanda digital este cu siguranta o caracteristica moderna si veti avea pe acesta afisarea setarilor de functionare dar si partea de timp aferent spalarii.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

Ca orice alt electrocasnic si aceasta masina de spalat are un anumit consum de resurse si veti avea pentru partea de apa un nivel de 10630l mediu anual. Pentru partea de energie electrica veti avea pozitionarea acestui model in clasa de eficiente energetica A+++, fiind cea mai performanta clasa si asta datorita unui consum mediu anual de 172 kWh.

Eficienta sau analiza consumului de resurse trebuie facuta si prin prisma cantitatii de rufe pe care le veti putea spala si care este de pana la 8kg de rufe. Intreaga cantitate insa este ingrijita sau poate fi ingrijita cu ajutorul unuia dintre cele 14 programe de spalare si unde vti avea cele clasice dar si unele mai moderne precum cel Baby sau cel dedicat lenjeriilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru si mai multe caracteristici moderne vom avea ceea ce inseamna programul rapid de 30minute, viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm sau functii precum blocare acces interfata sau detectare automata a cantitatii pe care Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU le detine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply