Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE

Iti cauti o masina de spalat rufe? Avem o recomandare pt tine care iti va placea, aceasta fiind Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE are un consum anual de energie de 157 kWh si un consum de putere in program standard care este de 0.82 kWh. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE

Despre Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE

Importanta este adancimea pe care o prezinta acesta despre care trebuie spus ca este de 57.5 cm. Mai mult, are si o latime de 59.5 cm, iar inaltimea este de 84.5 cm. Ca greutate, acesta cantareste 65 Kg. Clasa energetica A+++, acest lucru inseamnand ca nu va consuma mult curent electric. Referior la culoarea sa trebuie spus ca este albul, iar panoul sau de comanda este modern, fiind digital.

Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE, 7 kg, 1200 RPM, 6th Sense, Clasa A+++, Argintiu

Despre incarcarea pe care o detine acesta trebuie mentionat faptul ca este de tp frontal. In plus, este un model despre care trebuie spus ca are o capacitate destul de buna pentru a spala rufele intregii familii, aceasta fiind de 7 kg. In plus, viteza maxima centrifugare este de 1200 rpm. Ca nivel de zgomot la centrifugare pe care il emite trebuie spus ca este de 82 dB, iar cel la spalare ajunge la 51 dB.

Despre Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE – informatii utile

Citeste si despre Miele TCJ 690 WP

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE da dovada de functii moderne, precum Soft Move, Colorful 15 ° si Clean +. Ca functii de siguranta, acesta are functia de blocare acces interfata precum si tehnologia perforamanta de tip 6th Sense.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La spalare, programele pe care le detine aceasta masina de spalat moderna trebuie spus ca sunt pentru Bumbac, Prespalare, Delicate, EcoBumbac, Sintetice. In plus, dumneavoastra veti mai spala si Lana, dar si Articole sport cu ajutorul acesteia. Include si functiile Rapid 30 si Optiune pentru terminare intarziata, acestea fiind de mare ajutor.

Tehnologia 6th Sense este cea care va monitoriza spalarea rufelor cu ajutporul senzorilor speciali. In acest fel, va regla presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. In plus, masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare, acest lucru fiind monitorizat de senzorii speciali si se va opri atunci cand rezultatul este ca rufele sa fie curate perfect. Pentru o experienta cat mai buna, acest model are si un display LCD, modern si usor de folosit.

Citeste si despre Smeg DHT81EIT

Pe de alta parte, Soft Move este un cumul de miscari realizate de catre tambur, care sunt realizate in functie de fiecare program in parte. In plus, miscarile sunt personalizate in functie de gradul de murdarie pe care il detecteaza masina de spalat, precum si in functie de tipul de tesatura.

Acest lucru se realizeaza cu ajutprul parametrilor: , Pauza, Rotatiii, Acceleratii, Viteza. Pentru a avea grija de culoarea rufelor, acesta are si un program special care nu va decolora tesaturile, ci le pastra culoarea in timp ce acestea se vor spala asa cum trebuie. Si pentru ca dumneavoastra sa stati in liniste cat timp aceasta isi face treaba, aparatul este dotat si cu motor modern silentions.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWD71284SB EE este un exemplar care va va impresiona prin functiile pe care le are. In plus, pretul sau este unuil destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply