Whirlpool AWS 71200

Considerati ca masinile din gama Whirlpool, un producator de renume, se numara printre cele mai inteligente achizitii pe care le puteti face? Atunci, cu siguranta, va va surade ideea de a investi intr-un model precum masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200. Aceasta este un model performat, capabil de a oferi rezultate bune. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool AWS 71200

Despre Whirlpool AWS 71200

Mai precis, produsul vine cu o multime de dotari de seama, inteligente si performante. Pe langa asta, masina aduce si functia de programare intarziata, care inseamna un mare plus pentru acest produs. Astfel, ea poate fi programata sa porneasca singura, de toti cei care au chef sa obtina rezultate bune, chiar si atunci cand sunt plecati.

Whirlpool AWS 71200
Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200, 6th Sense Colours, Slim, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Iar totul se realizeaza fara riscul de a aparea inundatii. Drept urmare, produsul se dovedeste cu siguranta unul de incredere, potrivit unei game largi de utilizatori.

Despre Whirlpool AWS 71200

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200 – al saselea simt face diferenta

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Modelele din gama Whirlpool vin cu o dotare speciala: al saselea simt. Aceasta este cea care face diferenta atunci cand vine vorba de compararea cu alte produse de acelasi timp. Astfel, acest model garanteaza rezultate optime, chiar si atunci cand temperatura este joasa. Acest lucru reprezinta modalitatea perfecta de indepartare a petelor, chiar daca acestea se dovedesc dificile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un bun exemplu in acest sens este consumul de energie in ceea ce priveste spalarea hainelor din bumbac. Desi acestea solicita, de regula, temeperaturi de 60, masina prezentata poate oferi aceleasi performante si la 40 de grade. Rezulta in acest mod excelenta, pentru fiecare ciclu de spalare.

Trebuie sa vorbim putin si despre programele de spalare ale masinii de spalat rufe Whirlpool AWS 71200. Acestea intra sub influenta tehnologiei „Al saselea simt” si duc la protejarea fiecarui tip de tesatura. Astfel, culori inchise sunt protejate pentru a nu se decolora in timp. Culorile deschise sunt si ele avute in vedere si se urmareste ca acestea sa nu se pateze, atunci cand intra in contact cu rufele ce contin culori mai intense.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Programul Mixt este cel care optimeaza spalarea rapida a oricaror tipuri de rufe si este apelat mai ales atunci cand utilizatorul se grabeste si nu vrea sa piarda timp pretios sortand si aranjand haine. Este cazul utilizatorilor moderni care nu prea mai petrec mult timp ocupandu-se de treburile casnice.

Exista si un program foarte rapid, respectiv cel de 15 minute. Acesta este cel care improspateaza rapid rufele putin murdar, fiind optimizat nu doar timpul de spalare, ci si consumul de apa si energie. In orice caz, atunci cand vorbim de aceasta masina de spalat, vorbim de un produs care vine insotit de un manual de instructiuni bine pus la punct. Fiecare dotare este explicata, iar masina isi face treaba cat se poate de eficient.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul acestui model, putem spune ca este unul bine stabilit. Pentru ceea ce promite si face, masina de spalat are un pret bun. Nu trebuie uitat faptul ca ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si ca are o capacitate de incarcare mare, de 7 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply