Whirlpool AWO/C61000

Alegerea masinii de spalat rufe poate insemana multe batai de cap, insa, cu ajutorul catorva indicatii aceasta nu va mai fi chair asa de greu de ales. Chiar daca pare greu de ales o masina de spalat rufe atunci cand locuiti cu partenerul si va ganditi ca nu gasiti modele care sa indeplineasca cerintele pe care ati vrea sa le aiba o masina de spalat pe masura necesitatilor, nu este chiar asa. Ba chiar devine simplu. Acesta trebuie sa aiba o capacitate de 6 kg, iar restul trasaturilor vi le puteti alege dumneavoastra in functie de ce nevoie aveti. Un astfel de model este si Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000.(ACUM la reducere)

Whirlpool AWO/C61000

Despre Whirlpool AWO/C61000

In primul, trebuie sa stiti ca acest model are o adancime de 52 cm. Latimea acesteia este de 59.5 cm, un aspect important, intrucat va va ajuta sa va faceti o idee referitoare la modalitatea sa de asezare. Inaltimea sa este de 85 cm, fiind un model des intalnit din acest punct de vedere. Privitor la greutatea pe care o are aceasta, trebuie stiut ca este de 61 kg. Culoarea sa este albul.

Whirlpool AWO/C61000
Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LCD, Alb

Acestui model ii revine un consum anual de energie de 170 kW/h, acesta fiind destul de mic. De asemenea, consumul de putere in program standard este de 0.78 kW/h. Pe de alta parte, consumul mediu anuala de apa este si el de 9272 l, fiind unul potrivit.

Despre Whirlpool AWO/C61000

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 � despre trasturi tehnice care ii revin

Citeste si despre Arctic slim AFD6200A++

Un mare plus al acestei masini de spalat rufe despre care trebuie sa stiti neaparat este faptul ca are o clasa de eficienta energetica de inalta calitate, aceasta fiind A++. Astfel, aceasta va aduce numai beneficii locuintei dumneavoastra, precum un consum cazut de energie electrica, acest lcuru fiind echivalent cu mai putini bani la consumul de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta energetica la centrifugare este si ea de tipul clasei C. In plus, clasa de eficiente energetica la spalare este A, aceasta fiind o clasa destul de buna.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 beneficiaza de o capacitate de incarcare de 6 kg. Astfel, se poate spune faptul ca este un model potrivit pentru o familie care este formata din 2 membrii, unde nu se spala asa des. Incastrarea sa este standard, precum si tipul sau. Mai mult, acest model este conceput astfel de incat sa aiba o incarcare de tip frontal. Viteza maxima la centrifugare a acestei masini de spalat rufe este de 1000 rpm, aceasta fiind tocmai buna pentru o capacitate de 6 kg.

Citeste si despre Gorenje W6523S

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 are un panou de comanda de tip digital, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de controlat. In ceea ce priveste functiile cu care este dotat un astfel de model trebuie spus ca sunt destul de utile si de diverse. Mai exact, este vorba despre functii, precum controlul balansului, prespalare, consum redus de energie, dar si program special pentru extra clatire. Mai contine si un sistem special de detectare a spumei, dar si un display de tip LCD.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Siguranta acestui model consta in blocarea instantanee a usii, ceea ce va aduce un mare plus. Tehnologia sa este Al 6-lea simt, precum si Clean +. Despre programele de spalare, trebuie mentionat ca sunt unele diverse, acestea fiind pentru materiale, precum lana, bumbac, sintetice, delicate, spalare rapida, spalare manuala, lenjerie, clatire + centrifugare. Nu trebuie uitat de programul SuperEco, acesta fiind un program util. Mai exact, programele acestuia sunt in numar de 14. Privitor la durata programului de spalare, trebuie spus ca este de 14 minute. Dispenserele sale sunt pentru detergent, dar si pentru balsam. Pretul Masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 este unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply