Siemens WT47W540BY

Este normal ca un produs mai complex sa ajunga sa coste ceva mai mult. Pana la urma, de aceea si exista pe piata modele premium si unele mai ieftine. Asa ca atunci cand vrei tot ce este mai bun de la un aparat, este bine sa te orientezi spre clasa premiun, diferenta cunoscandu-se, de cele mai multe ori, cu mare usurinta. Si daca te intereseaza un uscator de rufe, Siemens WT47W540BY ar putea sa fie cel potrivit.(vezi disponibilitatea)

Siemens WT47W540BY

Despre Siemens WT47W540BY

Acesta este un model cu adevarat premium lucru care se cunoaste in orice mai putin in design (la care ajungem imediat). In ceea ce priveste calitatea, modelul este unul dintre cele mai complexe de pe piata, un uscator care face fata tuturor provocarilor. Asta inseamna insa si o investitie mai mare, dar credem ca merita.

Siemens WT47W540BY
Uscator de rufe Siemens WT47W540BY, Condensare si pompa de caldura, 9 Kg, Clasa A++

Asadar, Siemens WT47W540BY are un design destul de cumun si de la distanta nu poti spune daca ai in fata un produs de calitate premium sau unul simplu si ieftin. Bineinteles, diferenta se vede cand il folosesti, dar acesta vine cu aceeasi cuva, cu aceeasi culoare alba si cu acelasi panou de control (este adevarat insa ca are si touchscreen). Nici materialele nu sunt cu mult mai bune fata de ceea ce gasim la un model de calitate medie.

Despre Siemens WT47W540BY

Consuma putin si usuca eficient orice

Citeste si despre Siemens WT45H200BY

Este foate important ca un uscator de rufe sa faca fata materialelor dificile. Iar acesta nu are probleme cu lana, camasile, pernele, pilotele sau hainele pentru cei alergici. Are programe pentru orice si poti scoate hainele gata pentru purtat. Este adevarat ca un program mai complex va dura mai mult (pana la 2 ore pentru cele antisifonare), dar asteptarea merita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Siemens WT47W540BY functioneaza cu ajutorul unui pompe de caldura moderne, una care scurteaza semnificativ timpul de uscare. Nu este primul model care o face, dar este unul dintre cele mia eficiente. Si tot pentru eficienta in plus, acesta are si un sistem automat de curatare, deci nu e nevoie sa iti bati capul cu scamele odata la cateva utilizari.

In plus, vorbim despre un model de capacitate mare. Acesta are un volum de 9 kg de rufe (care poate sa scada in functie de materiale), dar pentru haine din bumbac, poti sa il incarci cu tot ce speli intr-o masina normala si mai ramane un pic de loc.

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Toate acestea te-ar putea duce cu gandul la faptul ca Siemens WT47W540BY ar consuma mult. Din fericire, nu este cazul, aparatul demonstrand de ce este unul premium. Acesta face parte din clasa A++, facturile nefiind o mare problema in cazul sau.

Oricum insa, uscatorul reprezinta o investitie. Una care pentru unii merita facuta. Nu te obliga insa nimeni sa il alegi, existand si produse ieftine care isi fac treaba intr-un mod excelent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate acestea, daca vrei calitate, atunci merita sa incerci un astfel de uscator de rufe. Poate ca Siemens WT47W540BY nu arata in cel mai grozav mod cu putinta, dar putine uscatoare se descurca la fel de bine precum el. E foarte modern, econom, mare si are functii foarte diverse, asa ca uscatul pe sarma ramane doar amintire.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply