Samsung WW80J5545FW/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 23.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

O masina de spalat rufe buna nu se alege la intamplare. Trebuie tinut cont de necesitatile pe care le aveti in cadrul familiei, numarul membrilor si asteptarile pe care le aveti de la aceasta. Astfel, daca va doriti un model cu multe trasaturi bune, potrivit unei familii formata din 4 membrii, va recomandam masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE.(cea mai buna oferta AICI)

Samsung WW80J5545FW/LE

Despre Samsung WW80J5545FW/LE

Acestui model ii revine o adancime destul de buna, aceasta fiind de 55 cm. De asemenea, include si o latime de 60 cm. Cat despre inaltimea pe care o are trebuie spus ca este de 85 cm. Mai are si o greutate de 62 kg. Incarcarea aparatului este frontala, iar incastrarea este una de tip standard. Este un model ce are culoarea alba.

Samsung WW80J5545FW/LE
Samsung WW80J5545FW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE, EcoBubble, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Un detaliu important despre acest model este acela ca are un consum anual de energie de 166 kWh. Consumul mediu anual de apa pe care il are acest model este de 7400 l.

Despre Samsung WW80J5545FW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE – cateva specificatii tehnice importante

Citeste si despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE nu consuma mult curent electric luand in calcul faptul ca detine o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind cea de tip A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest model i se potriveste unei familii formata din 4 membrii, ceea ce inseamna ca este un model incapator. Despre capacitatea de incarcare pe care o are acesta trebuie spus ca este una destul de buna aceasta fiind de 8 kg. Mai mult, viteza maxima la centrifugare a acestuia este una destul de buna, aceasta fiind de 1400 rpm. Acest aparat produce un nivel de zgomot la centrifugare de 79 dB. La spalare, nivelul de zgomot al acestuia este de 62 dB.

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE beneficiaza de un hublou care se deschide spre partea stanga. Panoul de comanda pe care il include este unul de tip digital. Functiile pe care le are acesta sunt programarea intarziata, selectorul pentru centrifugare, dar si functia de afisare a informatiilor pe display-ul acesteia. Acesta are si functia de blocare a accesului interfetei pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta. Tehnologiile de care dispune sunt Eco Bubble, dar si tehnologia Diamond Drum.

Citeste si despre Arctic APL71222BDW3

Programele sale de spalare cu care este prevazut acesta sunt: lenjerii, lana, bumbac, sintetice, stoarcere, sport, baby Care, culori inchise, precum si Super Eco. Numarul acestor programe de spalare este de 10. Mai mult, durata minima a programului rapid este de 15 min, fiind ceea ce va trebuie in momentele cand sunteti pe graba.

Tehnologia Eco Bubble™ pe care o are acesta va face ca rufele sa fie curatate chiar si la temperaturi scazute, ceea ce este un plus. Dupa ce detergentul se va transforma in bule, acesta va patrunde in tesaturi si va indeparta murdaria din tesaturi. Tehnologia Bubble Soak este cea care va face ca orice pata, chiar si cele dificile sa fie indepărtate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Samsung WW80J5545FW/LE este o un model care prezinta multe trasaturi bune pentru ca familia dumneavoastra sa se bucure de rufe curate in cel mai scurt timp. Pretul este pe masura necesitatilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply