Samsung WD90N740NOA/LE

In materie de confort sunt noi si noi modele de electrocasice care apar si a caror rol este chiar acela de a amplifica tot ce poate sa insemne confortul din cadrul unei locuintei si nu numai. Pentru a vedea ce poate sa insemne mai mult confort ne putem uita la ceea ce poate sa faca un model Samsung WD90N740NOA/LE pentru voi si pentru locuinta voastra.(vezi oferta de AZI)

Samsung WD90N740NOA/LE

Despre Samsung WD90N740NOA/LE

In prima faza putem spune despre acest model faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala insa cum se intampla de cele mai multe ori lucrurile nu sunt tocmai ce par si acest lucru il putem aplica si in cazul modelului Samsung WD90N740NOA/LE.

Samsung WD90N740NOA/LE
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N740NOA/LE, 9 Kg spalare, 5 Kg uscare, 1400 rpm, QuickDrive, Eco Bubble, AddWash, Clasa A, Alb

Cu siguranta trebuie sa fie vorba despre o analiza mult mai amanuntita a unui electrocasnic inainte de a lua o decizie cu privire la achizitia sau si asta mai ales daca pretul este unul mai ridicat sau mai mare decat va asteptati.

Despre Samsung WD90N740NOA/LE

Ce aduce Samsung WD90N740NOA/LE

Citeste si despre Heinner HSWM-AD84BL

Dupa cum spuneam este vorba despre faptul ca aveti posibilitatea de a utiliza o masina de spalat moderna prin intermediul Samsung WD90N740NOA/LE insa pe langa asta este vorba si despre faptul ca veti avea un uscator de rufe. Prezenta acestor doua electrocasnice in unul singur poate sa fie exact ceea ce trebuie pentru cei care nu au o locuinta foarte spatioasa sau care vor sa faca economie de spatiu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie sa vedem insa fiecare posibila utilizare si fiecare functie in mod separat pentru a putea trage o concluzie cu privire la acest model. Partea de spalare nu este una simpla fiind vorba despre prezenta unor caracteristici constructive care sa va arate si sa sustina modernitatea acestui model si este vorba despre functia AddWash ceea ce inseamna posibilitatea de adaugare a rufelor dupa pornirea masinii de spalat fara intreruperea programului.

Puteti acum sa spalati fara grija ca poate ati uitat ceva insa pentru a fi siguri de modul de igienizare al rufelor veti avea o lista de 14 programe pe care sa le folositi. In cadrul acestei liste veti avea un program dedicat rufelor delicate, programe pentru fiecare tip de material dar si unele mai speciale cum ar fi cel Hygiene Steam, spalare Super eco sau poate programul de spalare rapida de 15minute.

Citeste si despre Siemens WT45H200BY

Utilizarea functiei de uscator inseamna pentru acest model posibilitatea de a avea rufe curate si uscate intr-un timp foarte scurt iar aici poate conta si viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. In acleasi timp avand in vedere ca veti avea o capacitate de spalare de 9kg iar pentru uscare una de 5kg putem spune ca un program de spalare inseamna doua de uscare.

O utilizare completa a Samsung WD90N740NOA/LE poate sa insemne si importanta altor functii prezente si veti avea cea Bubble Soak, Smart Check sau elemente de siguranta precum blocarea de siguranta, blocarea accesului la interfata sau semnalizarea de eroare sau de finalizare program.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum modernitatea trebuie sa fie legata si de o parte a economiei veti avea pe langa cea de spatiu data de prezenta dimensiunii 85 x 60 x 69cm si economia de consum prin pozitionarea Samsung WD90N740NOA/LE in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply