Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Spalatul rufelor este o activitate care nu mai trebuie facuta in mod manual si care cu siguranta nu ar mai trebuie sa fie discutata fara a o asocia cu o masina de spalat rufe. Pentru astfel de asocieri insa poate fi vorba si despre ceea ce inseamna alegerea unui model care sa va ofere incredere sau pentru unele persoane care sa ofere unele caracteristici ce pot fi superioare altor modele iar Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE poate fi varianta optima.(vezi reducerile de AZI)

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

O astfel de masina de spalat rufe poate fi cu siguranta ceea ce aveti nevoie mai ales daca se intampla sa si uitati uneori sa puneti unele rufe la spalat si vreti sa le adaugati dupa ce ati pornit deja masina. Tot Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE poate fi varianta optima daca vreti doar sa clatiti ceva si nu aveti o cantitate mare de rufe pentru a selecta un program doar pentru acestea.

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE AddWash, 1400 RPM, 12 kg, Inverter, Clasa A+++, Alb

In orice situatie si varianta cu siguranta nu trebuie sa va lasati speriati de ceea ce inseamna pretul de achizitie inainte de a vedea ceea ce ofera Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE.

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Oferta Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Citeste si despre Whirlpool AWZ9CD/PRO

Un model modern poate fi uneori asociati si cu ceea ce inseamna functii speciale, pret ridicat dar si gamarit mai impunator insa pentru Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE nu se aplica acest lucru. In prima faza ceea ce puteti face este sa vedeti cat de mult spatiu va poate ocupa acest model si asta prin prisma faptului ca are o dimensiune de 85 x 60 x 60 cm dar la care mai punem si partea de deschidere si operare a hubloului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O masina de spalat rufe cu incarcare frontala poate nu este pe placul tuturor insa de la aspectul gabaritului rezulta si alte caracteristici moderne si avantajoase. Cea mai importanta insa poate fi capacitatea de incarcare pe care o are si faptul ca veti putea spala pana la 12 kg de rufe este important pentru orice familie si nu numai.

Partea de spalare a acestei cantitati de rufe este legata de programele disponibile si poate fi vorba despre cele functie de tipul tesaturilor sau poate de cel de spalare usor de calcat, lenjerie de pat sau spalare super eco. Puteti sa apelati si la partea de spalare rapida insa acesta asociata cu viteza de centrifugare de maxim 1400 rpm va poate ajuta sa spalati si uscati repede rufele.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Nu trebuie sa treceti peste functiile care permit o utilizare fara probleme si acestea tin de incalzitorul ceramic, de programarea intarziata sau poate de lumina din interiorul tamburului.

Suplimentar pe langa partea de adaugare a rufelor dupa pornire veti avea si partea de smart check sau smart control insa si partea de blocare a accesului la interfata de controlca masura de precautie pentru copii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarea Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE nu este deloc grea de si tehnologia si functiile sunt unele moderne si nu este vorba nici de o utilizare deranjanta fie ca ne referim la zgomotul maxim de 72dB sau la eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply