Samsung DV90M5010QX/LE

Samsung tine pasul cu tehnologie. Desigur, pentru multi dintre noi acest lucru nu mai reprezinta o noutate. Insa, in ultima vreme, Samsung si-a diversificat activitatea, ajungand si la cei care isi doresc produse mai buna in intrega locuinta si nu doar in materie de gadgeturi. Astfel, a rezultat modelul Samsung DV90M5010QX/LE, un uscator de rufe care pe noi ne-a surprins placut. Si iata si de ce.(vezi disponibilitatea)

Samsung DV90M5010QX/LE

Despre Samsung DV90M5010QX/LE

Eleganta produsului Samsung DV90M5010QX/LE nu ne surprinde deloc. Pana la urma, vorbim despre un produs marca Samsung, adica un model in care se investeste serios, atat in dotari, cat si in atributele ce tin de design. Astfel, acesta reuseste intotdeauna sa impresioneze. Din punct de vedere al dotarilor modelului pe care il prezentam in aceasta recenzie, nu putem spune decat ca el vine cu o culoare cu tenta argintie. Este elegant si placut din punct de vedere al aspectului.

Samsung DV90M5010QX/LE
Uscator de rufe Samsung DV90M5010QX/LE, 9kg, Pompa de caldura, Clasa A++, Argintiu

Capacitatea acestui model de uscator este si ea impresionanta. Vorbim despre 9 kg, ceea ce este suficient. Avand in vedere faptul ca de regula, cele mai generoasa masini de spalat pot spala pana la 9 kg, este clar ca acest model este suficient chiar si pentru o intreaga famile.

Despre Samsung DV90M5010QX/LE

Uscator de rufe Samsung DV90M5010QX/LE – eleganta la cote maxime

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Samsung DV90M5010QX/LE este preferatul mamicilor si pentru ca acestea spala foarte des hainele bebelusilor sau copiilor. Neglijenta celor mici este un aspect firesc al varstei. Si odata cu acest lucru apare si dorinta de a spala si implicit usca rufe destul de repede. Ca sa nu mai vorbim de anotimpurile reci in care nevoia de a usca rapid rufele creste si mai tare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Tehnologia pe baza careia functioneaza acest model este cea cu pompa de caldura. Astfel, aceasta ofera o varianta eficienta si in acelasi timp economica de uscare a rufelor. Si totul se realizeaza delicat. Uscatorul dispune de un agent special care nu foloseste electricitate, ci chiar racirea pentru a determina un consum mai redus. Astfel, modelul prezentat face parte din clasa A++.

Toti cei care au incercat Samsung DV90M5010QX/LE spun ca uscatorul nu consuma mult. Dimpotriva. Acesta este economic si ajuta la distribuirea curentilor de aer, astfel incat rufele sa fie pe deplin invaluite.

Citeste si despre Electrolux EWT1264ILW

Capacitatea acestui model este 9 kg. Este o capacitate care corespunde nevoilor familiilor, astfel incat uscarea rufelor sa devina dintr-o povara o adevarata placere. Tehnologia OptimalDry foloseste senzori pentru a detecta cat de mare este umezeala rufelor, astfel incat sa nu consume mai mult decat este necesar.

Un program aparte al acestui uscator este Quick Drive. El se adreseaza celor care lucreaza mult si care nu au timp de pierdut. Programul este ideal pentru a usca rapid rufele si pentru a garanta confortul purtarii acestora aproape instant. Pana la urma, Quick Dry dureaza doar 35 de minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, acest model Samsung DV90M5010QX/LE este unul bun. La toate acestea seadauga si faptul ca acesta este usor de intretinut. El vine cu un filtru care ofera performanta de uscare, fiind in acelasi timp si foarte usor de curatat su intretinut. Si toate scamele provenite din haine se colecteaza intr-un singur loc.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply